DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
09 μαρ 2010

H Beyerdynamic προστατεύει την ακοή σας

Τα επαγγελματικά ακουστικά και ακουστικά με μικρόφωνο της Beyerdynamic τώρα διαθέσιμα με ολοκληρωμένο Limiter.

Η Beyerdynamic ανακοίνωσε ότι όλες οι επαγγελματικές σειρές ακουστικών και ακουστικών με μικρόφωνο  είναι τώρα διαθέσιμες με ένα ολοκληρωμένο περιοριστή έντασης (limiter). Αυτή η νέα δυνατότητα, έχει σκοπό να προστατεύει την ακοή του χρήστη, ιδιαίτερα αυτών που  χρησιμοποιούν ακουστικά για παρατεταμένο χρονικό διάστημα (ηχολήπτες τηλεόρασης, cameramen, δημοσιογράφους κ.ά) από υπερβολικές εντάσεις που μπορούν ακόμη και να προκαλέσουν μόνιμες βλάβες. Το κύκλωμα είναι σχεδιασμένο για να πληρούνται απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Υγείας. Πιο συγκεκριμένα είναι μια πρωτοποριακή σχεδίαση παθητικού κυκλώματος, η οποία επιτυγχάνει μια ηχητική απόκριση παρόμοια με εκείνη ενός σύνθετου, δαπανηρού κόφτη VCA. Το σύστημα λειτουργεί σε δύο φάσεις, η πρώτη ενσωματώνει κατ 'αρχάς μια ομαλή μείωση του ηχητικού σήματος -6 dB, ενώ στη δεύτερη μπαίνει μια σκληρή προστασία τύπου brickwall που αποτρέπει δραστικά να ξεπεράσει το σήμα συγκεκριμένη στάθμη. Αυτή η διαδικασία δύο σταδίων διασφαλίζει ότι η συνολική ποιότητα του ήχου διατηρείται πάντα σε υψηλό επίπεδο. Το κατώτατο όριο αποκοπής μπορεί να καθοριστεί ελεύθερα από τον πελάτη κατά την παραγγελία.

Οι σειρές που μπορούν να παραγγελθούν με αυτό το κύκλωμα περιορισμού είναι οι DT 250, DT 770 Pro Series, DT 290 και DT 790.
 
Επίσης η Beyerdynamic ανακοίνωσε και πολλές βελτιώσεις για τα πολύ επιτυχημένα ακουστικά με μικρόφωνο broadcast DT 290. Γνωστά για την αποδεδειγμένη ποιότητα ήχου και της αξιοπιστίας τους στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, οι βελτιώσεις των DT 290 περιλαμβάνουν ένα νέο βραχίονα μικροφώνου gooseneck με περαιτέρω βελτίωση της αντοχής κατά ραδιοσυχνότητας (RFI), που προκαλούνται από συσκευές GSM, DECT, UMTS, Tetra κ.ά. Η νέα σχεδίαση εξασφαλίζει ότι το μικρόφωνο είναι πάντα εκεί που το χρειάζεται ο χρήστης. Ο νέος μηχανισμός άξονα προσφέρει ελεύθερη κίνηση του βραχίονα και την ικανότητα να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε επιθυμητή θέση, από αριστερά προς τα δεξιά ή ακόμη και πάνω από το κεφάλι! Η σειρά ακουστικών με μικρόφωνο DT 290 εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα ήχου, εξαιρετική άνεση σε πολύωρη εφαρμογή και όπως όλα τα προϊόντα Beyerdynamic μεγάλη αξιοπιστία και ικανότητα αλλαγής όλων των μερών από το χρήστη με ανταλλακτικά που είναι πάντα διαθέσιμα.

    Follow us