DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
20 ιουν 2013

W club - Nafplio

T&M και Powersoft σε ένα σύστημα 22.000 Watt

 Ένα από τα πιο γνωστά branding night clubs της χώρας, το "W" Nafplio εμπιστεύεται τον ήχο του στην εταιρεία μας.
Ύστερα από τις συζυτήσεις με τους ιδιοκτήτες και την πλήρη κατανόηση των αναγκών του χώρου, σχεδιάσαμε και εγκαταστήσαμε ένα ηχητικό σύστημα μεγάλης ισχύος και άψογου ηχητικού αποτελέσματος.
Το σύστημα αποτελείτε από έξι δορυφόρους T&M Unity 12 τοποθετημένους σε gluster των τριών για το κυρίως P.A. Τέσσερα διπλά δεκαοχτάρια Τ&Μ Unity 218 SUB ανέλαβαν το βαρύ...πολύ βαρύ έργο των χαμηλών με ισχύ 16.000 W.  Λόγω του υπερυψωμένου "μπαλκονιού" σε όλη την περίμετρο του χώρου, τοποθετήθηκαν 12 Τ&Μ XS8 για την κάλυψη των ¨κρυφών" σημείων μαζί με τέσσερα Τ&Μ XS 10 SUB.
Την ενίσχυση των Unity 12 ανέλαβε ένας Powersoft Κ3 DSP, των Unity 218 SUB ένας Powersoft K6 DSP, των δώδεκα XS 8 ένας Powersoft Μ30D DSP (τα XS διαθέτουν επιλογέα επιλογής ωμικής αντίστασης)  και των XS10 SUB ένας Powersoft M14D DSP.
Όλο το σύστημα ελέγχεται πλήρως από το Armonia της Powersoft, με δυνατότητα ελέγχου Xover, delay lines, limiters, EQs, damping control, Vrms output.
Το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε αφού η ποιότητα του ήχου, η μέγιστη ένταση και... το budget είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή διασκέδαση στους φίλους του "W"

    Follow us