DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
28 ιαν 2016

Νέα χρονιά, με νέα ηχητική εγκατάστση στο αναικισμένο Hacuna Matata

To 2016 αρχίζει με τη νέα ηχητική εγκατάστση στο αναικισμένο Hacuna Matata

Μια πολύ όμορφη εγκατάσταση παρέδωσε η εταιρεία μας πριν λίγες ημέρες στο Τολό κοντά στο Ναύπλιο
Το Hacuna Matata είναι ένας χώρος που έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο ηχητικό του σύστημα. Οι ιδιοκτήτες προσπάθησαν να φτιάξουν ένα ζεστό γεμάτο μουσική χώρο και το κατάφεραν.
Ύστερα από τα σχετικά ραντεβού και τις επισκέψεις στο χώρο καταλήξαμε σε ηχεία VUE Audiotechnick με ενισχυτικά Audiocenter  και επεξεργαστή t&m.
Το σύστημα αποτελείτε από δύο i8, δύο i6, ένα i26a sub και τέσσερα av6 για το μικρό μπαλκόνι για το καλοκαίρι. Τα VUE είναι αυτά που συνδυάζουν άψογα απόδοση και τιμή. Η επεξεργασία του σήματος γίνεται με τον επεξεργαστή LM26 της t&m, προσφέροντας πλήρη έλεγχο και εύκολο προγραμματισμό. Αξιοσημείωτο είναι, ότι λόγο περιορισμένου χώρου στο σημείο που έπρεπε να τοποθετηθεί το sub woofer, καταλήξαμε σην τοποθέτησή του στην οροφή, κάτι που τελικά δέν άλλαξε καθόλου τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στις χαμηλές συχνότητες. Κάτι που και ο ίδιος ο κατασκευαστής προτείνει.
Ύστερα από τις πρώτες ακροάσεις (και βινυλίων....) το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, με ένα ζεστό ηχόχρωμα και ένα πολύ όμορφα ζυγισμένο σύστημα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στο νέο Hacuna Matata,....Μιχάλη ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Follow us