DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
30 αυγ 2008

Το Adamson Metrix Ultra Compact Line Array Σύστημα είναι υποψήφιο για 2008 TEC Award

Τα βραβεία TEC είναι παγκόσμια πιό σημαντικό φόρουμ για την αναγνώριση κάθε σημαντικού επιτεύγματος στον επαγγελματικό ήχο. Το Adamson Metrix Ultra Compact Line Array, έλαβε υποψηφιότητα για το σημαντικά τεχνικά επιτεύγματα που φέρνει στην κατηγορία μεγάφωνων ισχύος. Το να γίνει ένα από τα μόνον 6 προϊόντα στον κόσμο που είναι υποψήφια στην κατηγορία τους, είναι ένα αξιοπρόσεκτο επίτευγμα. Η κατηγορία είναι μια από τις μόνο δύο τεχνικές κατηγορίες επιτευγμάτων που αφιερώνονται στα μεγάφωνα (η άλλη είναι τα studio monitors), και καλύπτει από μικρά ηχεία εγκαταστάσεων, μέχρι μεγάλα συναυλιακά συστήματα..

 Το Adamson Metrix Ultra Compact Line Array είναι ένα εξαιρετικά ευκίνητο, υψηλής απόδοσης σύστημα, κατάλληλο για μικρομεσαίες-μεσαίες μόνιμες εγκαταστάσεις σε θέατρα και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπως επίσης και σαν κύριο σύστημα στις μικρομεσαίες προς μεσαίες εταιρείες ενοικιάσεων. Το πρόσφατα σχεδιασμένο μεγάφωνο χαμηλών/μεσαίων συχνοτήτων Adamson ND8-M/L 8,5'' neodymium Kevlar, βελτιστοποιείται για χρήση 2 δρόμων, και είναι ζευγαρωμένο με έναν οδηγό υψηλών συχνοτήτων 1.4''  HF compression driver (διάφραγμα 3 ίντσας), που τοποθετείται σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας HF κυματοδηγό της Adamson.

Το σύστημα Metrix είναι διαθέσιμο σε installation & rental εκδόσεις και μπορεί να τοποθετηθεί stack από το έδαφος επάνω στα sub ή σε μεταλικό ικρίωμα, να πετάξει με τα sub από πάνω ή πίσω από τους δορυφόρους, να πετάξει συμμετρικά σε stereo χρησιμοποιώντας ειδικές πλάτες, να τοποθετηθεί πάνω σε αλουμινένιο στύλο με τα sub σε καρδιοειδή ή κανονική λειτουργία για χρήση ως 3 δρόμων σύστημα, ή και με άλλους δημιουργικούς τρόπους.

Το Metrix-T είναι εξοπλισμένο με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ανάρτησης AIR™ της Adamson. Για τις μόνιμες εγκαταστάσεις, το σύστημα μπορεί να αγοραστεί ως Μetrix-Ι, που ενσωματώνει το ολοκαίνουργιο σύστημα Rigging εγκατάστασεων ΕIR™ που σχεδιάστηκε για τον πελάτη, που ψάχνει την κορυφή των συστημάτων Line Array σε πιο οικονομική τιμή.

Τα 24α ετήσια βραβεία TEC θα κρατηθούν στη δεύτερη νύχτα της Audio Engineering Society Convention (AES) στο Σαν Φρανσίσκο. Η τελετή επηβραβεύσεων αναμένεται για να παρακολουθήσουνπερισσότεροι από 700 κορυφαίοι επαγγελματίες ήχου και μουσικής από όλο τον κόσμο.

TEC Awards - οι υποψήφιοι και οι νικητές των βραβείων TEC καθορίζονται μέσω από μια διαδικασία δύο σταδίων. Οι αρχικές επιλογές γίνονται από μια Επιτροπή που αποτελείται περίπου 150 προεξέχοντες επαγγελματίες από όλους τους τομείς της ακουστικής βιομηχανίας. Επιλέξιμοι υποψήφιοι είναι εκείνα τα projects ή προϊόντα που, σύμφωνα με τη γνώμη της επιτροπής, αντιπροσωπεύουν την ανώτερη τεχνολογική πρωτοπορία στους αντίστοιχους τομείς τους. Η τελική ψηφοφορία για τα βραβεία TEC είναι ευθύνη των κατά προσέγγιση 42.000 ειδικά επιλεγμένων συνδρομητών του περιοδικού Mix, οι οποίοι ψηφίζουν μέσω μιας ασφαλούς on line ψηφοφορίας, κατά τη διάρκεια του μήνα Αυγούστου

    Follow us