DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
07 ιουν 2009

Μια νέα ιδέα για φωτισμό εξ' αποστάσεως

Πραγματικά, το τηλεφώνημα δεν μας παραξένεψε καθόλου, γιατί ξέρουμε καλά που μπορεί να φτάσει η δεσμη των Novalight. Όμως ο πελάτης δεν ήταν σίγουρος, οπότε, ακολουθώντας την δέσμευσή μας σαν εταιρεία να προσφέρουμε επίδειξη του προιόντος που θέλουν να αγοράσουν σε αυτούς τους πελάτες που έχουν αμφιβολία, κανονίσαμε μια επίδειξη για να αποδείξουμε ότι η πρότασή μας είναι πραγματοποιήσημη.

O σκοπός ήταν να φωτιστεί ένα πολύ όμορφο νησάκι το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων από την στεριά και επάνω του έχει ένα παραδοσιακό εκκλησάκι. Το φωτιστικό πόυ πήγαμε στην επίδειξη ήταν το High Ground, το οποίο και απέδειξε πέραν κάθε αμφιβολίας την ικανότητά του να φωτίσει το νησάκι χάρη στη δύναμή του και την συγκεντρωμένη δέσμη του. Όμως το High Ground είχε πολλές δυνατότητες που ήταν άχρηστες στην συγκεκριμένη εφαρμογή (κίνηση, αλλαγές χρωμάτων κ.ά) οι οποίες έκαναν και την επένδυση ακριβότερη.

Γι' αυτό το λόγο μετά από συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο αποφασίσαμε να εγκαταστήσουμε το Single Max, ένα σταθερό φωτιστικό με λάμπα δύναμης 4000W και την μοναδική τεχνολογία της Novalight που εξασφαλίζει ομοιογενή δέσμη, μεγάλη αντοχή στο χρόνο και αδιαβροχοποίηση, κάτι απαραίτητο αφού το φωτιστικό τοποθετήθηκε σε εξωτερικό χώρο.

Το αποτέλεσμα της εγκατάστασης ήταν παραπάνω από το αναμενόμενο, αφού το Single Max κατάφερε να φωτίσει το νησάκι με την εκκλησία με πλήρη άνεση, με μια δέσμη εντυπωσιακή. Ο πελάτης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και εμείς ευτυχείς που άλλη μία ιδιαίτερη εγκατάσταση ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την εταιρεία μας.

    Follow us