DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕκδηλώσεις

return
12 ιουν 2009

H DNA Systems αποκλειστικός αντιπρόσωπος της XTA για την Ελλάδα

Η XTA είναι γνωστή παγκόσμια για τα πρωτοποριακά προιόντα της, τα οποία είναι συνώνυμα με την κορυφαία ποιότητα σε κάθε απαιτητική επαγγελματική εφαρμογή. Το όνομά της είναι θρύλος ανάμεσα στους τεχνικού ήχου, ενώ οι περισσότεροι κορυφαίοι κατασκευαστές ηχείων παγκόσμια εμπιστεύονται την διαχείρηση του ήχου των συστημάτων τους στους επεξεργαστές της ΧΤΑ.

Η ιστορία της ξεκινάει το 1992, όταν δύο τεχνικοί διευθυντές της Klark Teknik, υπέυθυνοι μάλιστα σε μεγάλο βαθμό για τον σχεδιασμό των καλύτερων ΚΤ προιόντων που είχαν μέχρι τότε κατασκευαστεί, αποχωρούν και δημιουργούν μια νέα εταιρεία, την σημερινή ΧΤΑ. Σκοπός τους ήταν να αποδείξουν ότι μπορούσαν να κατασκευάσουν ψηφιακά μηχανήματα με πολύ υψηλή ποιότητα ήχου, κάτι που η πρώην εταιρεία τους δεν πίστευε ιδιαίτερα, όπως και οι περισσότεροι ηχολήπτες και τεχνικοί της εποχής.

Από τα πρώτα μηχανήματα που κατασκεύασαν έγινε φανερή η διαφορά σε σχέση με οτιδήποτε κυκλοφορούσε μέχρι τότε. Για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του ήχου άκουγαν ψηφιακές συσκευές ήχου που απέδειδαν τόσο ποιοτικό ήχο. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν η πρώτη επαφή των τεχνικών ήχου με το πρόγραμμα χειρισμού των συσκευών της XTA το γνωστό σε όλους μας Audio Core. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που μπορούσαν να προγραμματίσουν ένα μηχάνημα με πλήρη άνεση από τον υπολογιστή τους μέσω σύνδεσης με ένα απλό καλώδιο ή και ασύρματα!

Ιστορική στιγμή για την ΧΤΑ αποτέλεσε η παγκόσμια περιοδεία των Rolling Stones το 1999. Το ηχητικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν το μεγαλύτερο στην μέχρι τότε ιστορία του επαγγελματικού ήχου με αποτέλεσμα ο έλεγχός του να αποτελεί μια μοναδική πρόκληση. Η ΧΤΑ με το νέο τότε πρόγραμμα Audio Core και με τις συσκευές της έδωσε στους τεχνικούς όλα τα εργαλεία που χρειαζόντουσαν για να στήνουν το ηχητικό σύστημα της περιοδείας γρήγορα, με υψηλή ηχητική ποιότητα, απόλυτο έλεγχο και προστασία.

Σήμερα η ΧΤΑ είναι το μέτρο σύγκρισης για κάθε συσκευή επεξεργασίας και διαμόρφωσης ηχείων. Ιδιαίτερα η νέα σειρά επεξεργαστών σειράς 4, προχώρησε την τεχνολογία ακόμη περισσότερο, προσφέροντας ακόμη ποιοτικότερο ήχο και πολλές πρόσθετες δυνατότητες αλλά ταυτόχρονα με την γνωστή ευκολία χειρισμού που διακρίνει κάθε συσκευή ΧΤΑ από το 1992.

Η ΧΤΑ εμπιστεύθηκε την εταιρεία μας DNA Systems για την αντιπροσώπευση των προιόντων της στην Ελληνική αγορά μετά από επιλογή ανάμεσα από πολλές Ελληνικές εταιρείες. Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της ΧΤΑ κος. Bill Woods, η επιλογή έγινε μετά από τις ιδιαίτερα καλές συστάσεις που αποκόμισε για την εταιρεία μας από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ιδιαίτερα για τον επαγγελματισμό μας και την τεχνική μας κατάρτιση. Με μεγάλη ικανοποίηση αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του κου. Woods. Πιστεύουμε ότι γρήγορα η Ελληνική αγορά θα αναγνωρίσει τις προσπάθειές που θα καταβάλουμε για την προώθηση των προιόντων ΧΤΑ και θα εκτιμήσει την υποστήριξη που θα προσφέρουμε όχι μόνο σε νέους αγοραστές της ΧΤΑ αλλά και σε όλους όσους έχουν ήδη ΧΤΑ προιόντα στην κατοχή τους. 

    Follow us