DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕκδηλώσεις

return
10 απρ 2010

Και το όνομα αυτού Eklipsa...

To νέο οριζόντιο line array σύστημα της Adamson

Eklipsa ονομάζει η Adamson το πρώτο της horizontal line array σύστημα που έκανε ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη σε 2 εκδόσεις

Αναμφίβολα, σχεδιάζοντας το Eklipsa ο Brock Adamson θα πρέπει να είχε στο μυαλό του αγορές όπως η Ελληνική, καθώς πρόκειται για ένα μικρομεσαίο array οριζόντιας διάταξης και αντίστοιχα διασποράς, που προορίζεται για μικρομεσαία venues συνδυάζοντας έναν αρκετά υψηλό λόγο τιμής πρός απόδοση.

Το νέο Eklipsa array βγαίνει σε δυο εκδόσεις, μια bi-amped έκδοση με το Kevlar 12" γούφερ (ND12 με μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου) και μια με 15" γούφερ επίσης από Kevlar (ND15 – επίσης νεοδύμιο). Και στις δυο εκδόσεις εφαρμόζεται η τεχνολογία Advanced Cone Architecture της Adamson, καθώς και η πατενταρισμένη τεχνολογία High Frequency Wave Shaping της Καναδικής εταιρίας που αφορά τον κυματοδηγό φόρτισης της μονάδας αναπαραγωγής υψηλών με το 4ιντσο διάφραγμα και το μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου. Τα δυο ηχεία της σειράς Eklipsa υποστηρίζουν διασπορά που ανέρχεται στις 18 x 60 μοίρες, οπότε η επιθυμητή οριζόντια διασπορά επιτυγχάνεται από τις πλήθος της οριζόντιας διάταξης των καμπινών, ενώ μέσω επιπρόσθετου hardware οι καμπίνες μπορούν να συνθέσουν εξίσου εύκολα κι ένα κάθετο array.

Προορίζεται για πληθώρα εφαρμογών σε εσωτερικούς χώρους (club, μεσαίου βεληνεκούς music hall και live χώρους), αλλά και για εξωτερικούς χώρους, αφού μπορούν να αποτελέσουν και το touring σύστημα μιας περιοδείας που λαμβάνει χώρα σε μικρομεσαίους χώρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

To παραπάνω κείμενο δανειστήκαμε από την παρουσίαση που έκανε το διαδυκτιακό περιοδικό Alive το οποίο και ευχαριστούμε.

    Follow us