DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕκδηλώσεις

return
21 ιαν 2009

H Adamson παρουσιάζειτο νέο monitor υψηλής ισχύος M215

Το M-215 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην φετινή PLASA στο Λονδίνο, και στην επακόλουθη έκθεση για την αγορά της Βορείου Αμερικής, την AES στο Σαν Φρανσίσκο. Το M215 είναι το νέο μέλος της σειράς M-Series Monitors, στην οποία σύντομα θα δούμε 2 περισσότερα προϊόντα. Το πρώτο θα ένα υπέρ-compact συμμετρικό M12 Monitor, του οποίου ένα πρωτότυπο εμφανίστηκε επίσης στην AES.

 Το νέο Adamson monitor M215 προσφέρει όλα όσα ζητάει κανείς αλλά και ακόμη περισσότερα από ένα συμβατικό monitor: εξαιρετικά υψηλή ισχύ με ήχο υψηλής ποιότητας και μηδενικό distrortion. Η καμπίνα τραπεζοειδούς σχήματος  έχει χαρακτηριστικά συμμετρική τοποθέτηση του οδηγού υψηλών συχνοτήτων με διασπορά 50 x 50 μοιρών σε κωνικό κυματοδηγό, προσφέροντας σαν αποτέλεσμα  εξαιρετικό έλεγχο της διασποράς. Σχεδιασμένο για χρήση σαν monitor σκηνής, μπορεί ακόμη να χρησιμoποιηθεί σαν drum monitor αλλά και ως side fill, ενώ είναι εξαιρετικό για καλλιτέχνες που επιθυμούν πολύ υψηλά SPL χωρίς να χάνουν την ποιότητα και την καταληπτότητα του ήχου.

Ο ήχος του M215 έχει εντυπωσιακά χαμηλή παραμόρφωση, χάρη στην υψηλή ποιότητα των πολυστρωματικών Kevlar κώνων των woofers. Τα δύο woofers ND15-L με πηνία μεγάλης διαδρομής και μαγνήτες νεοδυμίου, προσφέρουν έκτεταμένη απόκριση συχνότητας με πολύ συμπαγείς χαμηλές συχνότητες. Μαζί με τα παραπάνω, το ολοκαίνουριο surround των μεγαφώνων και ο σχεδιασμός του κώνου σύμφωνα με την εξελιγμένη τεχνική κατασκευής της Adamson, κάνει το ND15 τον μόνο 15 "οδηγό woofer με μηδενική αξονική ενδοδιαμόρφωση σε ολόκληρη την απόκριση συχνότητάς του, αυξάνοντας κατακόρυφα την γραμμικότητα των μεσαίων συχνοτήτων. Ο κώνος Kevlar προσφέρει επίσης εξαιρετική αντοχή σε υγρές συνθήκες κάνοντας το M215 μια ιδανική λύση για υπαίθριες εκδηλώσεις

    Follow us