DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΠληροφορίες

return
03 δεκ 2008

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο line array theory της Adamson

Το σεμινάριο είχε σκοπό του να εκπαιδεύσει τους χρήστες των Adamson Line Array συστημάτων και ιδιαίτερα των χρηστών του συστήματος Spektrix. Συνολικά η διάρκειά του ήταν τρείς ημέρες. Την πρώτη ημέρα έγινε εκπαίδευση γύρω από την line array θεωρία, τις τεχνολογικές πρωτοπορίες της Adamson και τους τρόπους εφαρμογής τους. Την δεύτερη ημέρα έγινε εκπαίδευση γύρω από τον χειρισμό του προγράμματος σχεδιασμού και πρόβλεψης Shooter αλλά και του προγράμματος χειρισμού των επεξεργατων ήχου AudioCore της XTA. Την τρίτη ημέρα έγινε πρακτική εκπαίδευση στην προετοιμασία του συστήματος και το στήσιμό του stacked αλλά και κρεμαστό, δοκιμάστηκαν διάφοροι τρόποι τοποθέτησης των subwoofers και τέλος στην λειτουργία cardio των subwoofers, που επιτρέπει την μείωση των χαμηλών συχνοτήτων στο stage μέχρι και -20db.

Στο σεμινάριο καθηγητής ήταν ο υπεύθυνος υποστήριξης της Adamson Europe κος. Jochen Sommer, ο οποίος με αναλυτικό και κατανοητό τρόπο κατάφερε να κάνει τους 20 "μαθητές" του να καταλάβουν εύκολα ακόμη και τα πιο δύσκολα σημεία του σεμιναρίου, ενώ το ενδιαφέρον κρατήθηκε ψηλά χάρη στις σημαντικές πληροφορίες του σεμιναρίου που σίγουρα θα βοηθήσουν τους συμετέχοντες να κάνουν την καθημερινή δουλειά τους στο μέλλον πιο αποδοτική και ποιοτική.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι για την ποιότητα και πληρότητά του και ζήτησαν από την DN'A Systems να οργανώσει τέτοια σεμινάρια το συντομότερο δυνατόν.

Από την πλευρά μας, όλοι εμείς της DN'A Systems θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την NET Audio των κων. Χρήστου Δάλλα και Μανώλη Στελίου για την βοήθειά τους και την παραχώρηση του συστήματος Spektrix και την εταιρεία Ypsilon live για την βοήθειά τους και την παραχώρηση του εξωτερικού χώρου της αποθήκης τους. 

    Follow us