DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
18 μαρ 2010

Τα HighLights των προιόντων μας στην Έκθεση Φρανκφούρτης 2010

Πολλές σημαντικές παρουσιάσεις νέων προιόντων στην φετινή Φρανκφούρτη.

Παρά το άσχημο οικονομικό κλίμα, η φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης κρύβει πολλές εκπλήξεις. Νέα πρωτοποριακά προϊόντα, νέες ιδέες και ανατροπές στα «καθιερωμένα» δημιουργούν ένα κλίμα πολύ ενδιαφέρον. Σημαντικό για την εταιρεία μας είναι ότι για άλλη μια χρονιά τα προϊόντα μας πρωταγωνιστούν. Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτά που θα δούμε στα περίπτερα (ή και πίσω από αυτά…) των εταιρειών μας.

Η μεγάλη ανατροπή για την φετινή χρονιά, είναι η αλλαγή της εταιρείας που αναλαμβάνει την κεντρική «τέντα» της έκθεσης, που παραδοσιακά χρησιμοποιούσε το γκρουπ EV-Dynacord. Για φέτος λοιπόν, η Peavey κάνει μεγάλη αίσθηση αναλαμβάνοντας την «τέντα» με τα προϊόντα του γκρουπ της. Έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα παρουσιάσεων, demos και συναυλιών που θα περιλαμβάνει όλα τα νέα προϊόντα των Peavey, Crest, Trace Elliot και Buddha. Στα 2 stages θα παίζει το line array της Peavey Versarray με οδηγούς υψηλών συχνοτήτων τεχνολογίας ribbon με ενισχυτές σειράς PRO και κονσόλες σειράς CV και HP  της Crest, ενώ οι καλλιτέχνες θα παίξουν με τους νέους ενισχυτές κιθάρας και μπάσου Viper της Peavey, τους νέους ενισχυτές ακουστικής κιθάρας της Trace Elliot και με τους χειροποίητους ενισχυτές κιθάρας της Buddha.  Την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα θα γίνει συναυλία – πάρτι με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό κιθαρίστα Monte Montgomery και τον επίσης σημαντικό κιθαρίστα Robert Cray. Για όσους από εσάς επισκεφτείτε την έκθεση και θέλετε προσκλήσεις για το πάρτι επικοινωνήστε μαζί μας. Στο περίπτερο τ

Ένα άλλο σημαντικό προϊόν που θα παρουσιαστεί είναι η νέα κονσόλα SD-9 Red Snapper της DiGiCo. Πρόκειται για την πρώτη ψηφιακή κονσόλα της εταιρείας σε τόσο χαμηλή τιμή και είναι ήδη σε πολύ υψηλή θέση στις συζητήσεις και στα forums επαγγελματικού ήχου. Η κονσόλα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην έκθεση, δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε φωτογραφία της (για προφανείς λόγους) και υπάρχει μεγάλη αγωνία απ’ όλους μας. Οι πρώτες φήμες μιλάνε για 36 mono ή stereo κανάλια, 16 mono ή stereo auxiliaries, 4 μονάδες εφέ, 16 γραφικά EQ, οθόνη touch 15 ιντσών, ξεχωριστό Madi rack εισόδων εξόδων και όλα αυτά με τιμή εκκίνησης τα 13.000 με 15.000 ευρώ. Εντυπωσιακό! Επίσης θα ανακοινωθεί και επισήμως η στρατηγική συνεργασία της DiGiCo με την γνωστή  κατασκευάστρια plug ins Waves.

Στο στρατόπεδο της Adamson θα δούμε το πρώτο horizontal line array σύστημα της εταιρείας με το όνομα Eclipsa. Πρόκειται για ένα σύστημα κομμένο και ραμμένο για αγορές όπως η Ελλάδα, αφού θα είναι ισχυρό, οικονομικό, θα έχει την γνωστή κορυφαία ποιότητα ήχου της Adamson, θα είναι πολύ εύκολο στο στήσιμο και θα έχει διασπορά που βολεύει πολύ στους χώρους που γίνονται οι Ελληνικές συναυλίες.

H Beyerdynamic απ’ τη πλευρά της κρατάει τα χαρτιά της κλειστά. Όλοι περιμένουμε ένα νέο οικονομικό ασύρματο σύστημα μικροφώνων, μια νέα σειρά καλωδιακών μικροφώνων και ένα νέο συνεδριακό. Δεν ξέρουμε ποιο από τα παραπάνω προϊόντα θα παρουσιάσει, αλλά όποιο και να είναι θα είναι πολύ σημαντικό. Εκτός αυτών όμως θα μπορέσετε να δείτε και να ακούσετε τα νέα High End ακουστικά Τ1, το Stegos που είναι το πρώτο ασύρματο boundary μικρόφωνο και φυσικά τα νέα headsets σειράς DT-797.

H DTS φέτος στην έκθεση της Φρανκφούρτης είναι στα καλύτερά της. Σε ένα νέο πανέμορφο περίπτερο, σχεδιασμένο φωτιστικά από τον δικό μας γνωστό φωτιστή Γιώργο Τέλλο, θα παρουσιάσει όλη τη νέα σειρά κινούμενων κεφαλών που ενσωματώνουν την πρωτοποριακή και βραβευμένη τεχνολογία FAR (Free Axis Rotation) και όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογίας LED. Να θυμίσουμε εδώ ότι η τεχνολογία FAR είναι μια πατέντα της DTS που επιτρέπει στην κινούμενη κεφαλή ελεύθερη κίνηση δεξιά-αριστερα και πάνω-κάτω και ήδη έχει αλλάξει τα δεδομένα στον σχεδιασμό φωτισμού. Επίσης θα παρουσιάσει και την νέα κινούμενη κεφαλή τεχνολογίας LED με zoom. Δεν είναι τυχαίο ότι η DTS είναι η μόνη εταιρεία που παρουσίασε αύξηση πωλήσεων για το 2009! Δείτε το παρακάτω video με μια πολύ ωραία παρουσίαση του περιπτέρου της DTS.





Η ΧΤΑ θα παρουσιάσει τον νέο installation processor DP1048, ένα επεξεργαστή ειδικά σχεδιασμένο για εγκαταστάσεις με 4 εισόδους και 8 εξόδους. Έχει όλα αυτά που χρειάζεται ένα τεχνικός για να ρυθμίσει ένα ηχητικό σύστημα με την γνωστή ποιότητα και ευκολία χειρισμού που έχουν όλα τα προϊόντα της ΧΤΑ, είναι ελεγχόμενο από το γνωστό πρόγραμμα Audiocore και προσφέρεται σε αρκετά οικονομικότερη τιμή από τους processors της ΧΤΑ που είναι για χρήση σε συστήματα ενοικιάσεων.

H Powersoft θα παρουσιάσει το νέο software ελέγχου των ενισχυτών της με το όμορφο όνομα Armonia. Είναι σχεδιασμένο για να μπορεί ο χρήστης, μέσα από ένα πολύ φιλικό περιβάλλον, να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες των ενισχυτών σειράς Κ, που περιλαμβάνει όχι μόνο εργαλεία για την ενισχυτική μονάδα αλλά και για τον processor των ενισχυτών, που είναι ένα πλήρες πακέτο για την ρύθμιση ακόμη και του πιο απαιτητικού ηχητικού συστήματος.

Τέλος στο περίπτερο της t&m θα δούμε τα νέα ηχεία σειράς XS, που συνδυάζουν μοναδική σχέση τιμής προς απόδοση σε πολύ όμορφα σχεδιασμένα ηχεία και την νέα σειρά προϊόντων 100V για μόνιμες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν ηχεία οροφής και επίτοιχα, τελικούς ενισχυτές και ενισχυτές με mixers, rack mount mixers και πολλά άλλα.

Σας χαρούμε πολύ να σας ξεναγήσουμε σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω περίπτερα των εταιρειών μας και να σας κεράσουμε μια μπύρα. Στην Γερμανία θα είμαστε άλλωστε, άρα μια μπύρα είναι πάντα απαραίτητη…!

    Follow us