DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
30 οκτ 2019

Next Pro Audio & DNA Systems

Η εταιρία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη μίας ακόμη αντιπροσωπείας, της ΝΕΧΤ Pro Audio.

 

Η NEXT-proaudio είναι μέλος της CVA Electronica Group, μιας ευρωπαϊκής εταιρίας με έδρα το Πόρτο, της Πορτογαλίας, με μακρά ιστορία επαγγελματικού σχεδιασμού και κατασκευής ήχου. Η CVA Electronica ιδρύθηκε το 1986 έχοντας ξεκινήσει με μόλις 180 τ.μ., αλλά χάρη στη φιλοδοξία όλων των μελών της ομάδας, επεκτάθηκε επιτυχώς στα 2.500 τ.μ., τα οποία σήμερα καταλαμβάνουν οι σύγχρονες εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής.

Παρόλο που η επωνυμία NEXT-proaudio δημιουργήθηκε πρόσφατα (2004), αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα στην εμπειρία της αγοράς pro-audio, διότι τα μέλη της ομάδας έχουν κατά μέσο όρο 25 χρόνια εμπειρίας σε διάφορες θέσεις της ανάπτυξης, την κατασκευή και την εμπορία επαγγελματικών συστημάτων ήχου.

Με τα χρόνια η NEXT-proaudio έχει καθιερώσει εξαιρετική φήμη παγκοσμίως και είναι γνωστή για την ποιότητα, την αξία και τη μακροζωία των προϊόντων της, καθώς και για τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης των ηχείων και των συστημάτων ηλεκτροακουστικής μέτρησης, τα πρωτότυπα μηχανήματα κατασκευής και τα ηχομονωμένα δωμάτια σχεδιασμένα με σκοπό την υποστήριξη αυτού του είδους υποστηρίζουν την ομάδα ειδικών μας που ειδικεύεται στην κατασκευή εξοπλισμού υψηλής ποιότητας.

Ελάτε να γνωρίσεται τη Next Pro Audio και να αναλύψετε μια νέα εμπειρία επαγγελματικού ήχου.

Follow us