DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
01 φεβ 2009

Νέα επαγγελματικά headsets από την Beyerdynamic

Με τα νέα μοντέλα ακουστικών headsets DT 790 και DT 797, η Γερμανική εταιρεία Beyerdynamic παρουσιάζει μια νέα γενιά ακουστικών με μικρόφωνο για επαγγελματικές broadcast εφαρμογές, όπου απαιτείται η καλύτερη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους, η αντοχή στην καθημερινή επαγγελματική χρήση και η άνεση στην πολύωρη χρήση από τους δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Τα νέα headsets είναι ένας συνδιασμός του γνωστού reference κλειστού ακουστικού  DT 770 PRO, ενός νέου εύκαμπτου βραχίονα boom υψηλής αντοχής και μικροφώνων 'Α κλάσης. Και τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση επικοινωνίες σε περιβάλλοντα με πολύ υψηλό θόρυβο, προσφέροντας εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου και ευκρίνεια φωνής. Το DT 790 έχει δυναμικό μικρόφωνο (υπερκαρδιοειδές) και έχει σχεδιαστεί κυρίως για χρήση από camera men και τεχνικούς ήχου, ενώ το DT 797 με πυκνωτικό μικρόφωνο (καρδιοειδές) έχει σχεδιαστεί για χρήση από παρουσιαστές σε ζωντανές εκπομπές (π.χ. σε αγώνες) και δημοσιογράφους. Όπως όλα τα headsets της beyerdynamic, τα DT 790 και DT 797 είναι σχεδιασμένα για την μεγαλύτερη αντοχή σε επαγγελματική χρήση και άνεση εφαρμογής. Ακόμη, η modular κατασκευή τους και η ευκολία επισκευής τους εξασφαλίζουν πολυχρονη απροβλημάτιστη χρήση.

Τα ισχυρά ακουστικά διαθέτουν απόκριση συχνότητας 5 Hz – 30 kHz, προσφέρωντας ιδιαίτερα ισοροπημένα ηχητικά χαρακτηριστικά. Οι καμπίνες έχουν ειδική μονωτική σχεδίαση που σε συνδιασμό με τα μαξιλάρια από μαλακό δέρμα, εξασφαλίζουν απομόνωση από τον περιβάλοντα θόρυβο, ενώ ο νέος εύκαμπτος βραχίονας boom εξασφαλίζει την εύκολη και καλύτερη ρύθμιση του μικροφώνου μπροστά από το στόμα. Ο βραχίονας boom του μικροφώνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεξιά ή αριστερά, ή μπορεί να τοποθετηθεί σε θέση αναμονής πάνω από το κεφάλι. Το καλώδιο είναι τοποθετημένο μόνο από την μία πλευρά για να μην μπερδεύεται στα χέρια του χρήστη και προσφέρεται με οποιοδήποτε τύπο βύσματος για προσαρμογή σε διαφορετικά μηχανήματα και κάμερες.

Τα νέα ακουστικά μπορούν να προσφερθούν για επίδειξη στον χώρο σας, μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας.

    Follow us