DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
22 ιουν 2010

Club Mylos: Ολική επαναφορά με Adamson

Νέο σύστημα Adamson – A New Sound Experience

(Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύουμε με την ευγενική άδεια του ιστότοπου επαγγελματικού ήχου www.alive.gr και του Βασίλη Λαδονικόλα που το έγραψε.)

Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα, όμως το club Μύλος στα Χανιά είναι ένα πραγματικά φημισμένο club και το ξέρουν σχεδόν όλοι όσοι έχουν περάσει από την Κρήτη. Δεν αναφέρομαι βεβαίως σ’ αυτούς που κατοικούν στην Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά, οι οποίοι είναι θαμώνες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά αναφέρομαι σε διάφορους που κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την Κρήτη για διακοπές, έχουν μείνει για δουλειά ή έχουν κάνει μέρος της στρατιωτικής τους θητείας. Κάνοντας ένα μικρό γκάλοπ λοιπόν πριν πάω αλλά και επιστρέφοντας από τα Χανιά διαπίστωσα ότι πολλοί φίλοι και γνωστοί μου όχι απλά γνώριζαν το club, αλλά το είχαν επισκεφθεί και είχαν πάνω από έναν καλό λόγο να πουν γι’ αυτό.

Club Mylos – 18 χρόνια clubbing ιστορία σε 2 αιώνων κτίριο
Εχοντας όλα αυτά κατά νού λοιπόν, κατέβηκα στον Πλατανιά της Κρήτης, (περίπου 10 km έξω από τα Χανιά) όπου βρίσκεται το club Mylos, προσκεκλημένος της DNA Systems, αλλά και των Αφών Βαρουξάκη ιδιοκτητών του club, προκειμένου να βρεθώ στην φετινή έναρξη του Mylos club και να δω και να ακούσω από κοντά το ολοκαίνουργιο Adamson σύστημα που μόλις εγκαταστάθηκε στο χώρο. Εκεί, εκτός από τον Τάκη Τσονόπουλο της DNA, βρήκα κι ένα παλιόφιλο και συνεργάτη, τον Αλέξη Γκανά, ο οποίος συνεργάζεται τα τελευταία 10 χρόνια με το club αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο το service του ηχητικού εξοπλισμού του χώρου και είναι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε της εγκατάστασης του νέου συστήματος μαζί με τον Αρη Ισαρη της DNA και τον David Dohrmann, τεχνικό συστημάτων της Adamson με έδρα τη Γερμανία (Αμβούργο), ο οποίος ‘κατέβηκε’ εδώ στην Κρήτη, αποκλειστικά για την εγκατάσταση και το fine tunning του νέου συστήματος του club.
Οπως ανέφερα, το club Mylos κρατάει ένα μάλλον μοναδικό και ακατάρριπτο ρεκόρ για τα Ελληνικά clubbing δεδομένα, καθώς λειτουργεί επί 18 χρόνια έχοντας τους ίδιους ιδιοκτήτες, το ίδιο όνομα και την ίδια μουσική φιλοσοφία και έως και πέρυσι και το ίδιο σύστημα, που ήταν ένα σετ από Electrovoice MT-2, όπως μου εξήγησε ο Αλέξης Γκανάς που γνωρίζει την ιστορία του συστήματος από πρώτο χέρι, τουλάχιστον τα 10 τελευταία χρόνια, αφού αναλαμβάνει κάθε χρόνο το service, τη συντήρηση, και το εκ νέου σετάρισμα των μηχανημάτων του club...Ο Mylos βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα και είναι ενταγμένος σ’ ένα συνολικό συγκρότημα που ανήκει στους ίδιους ιδιοκτήτες και περιλαμβάνει το beach club NEΡOMYLOS, με σκιά από φοινικόφυλλα, bar με καθίσματα κυριολεκτικά μέσα στο νερό της πισίνας και DJ με ακουστικές και χορευτικές διαθέσεις, ενώ δίπλα βρίσκεται το Mylos Hotel. Το αδιαμφισβήτητο highlight του εν λόγω συγκροτήματος με τη γενική επωνυμία Mylos, είναι αναμφίβολα το club Mylos, δηλαδή ο Mylos, που είναι κτισμένος εδώ και δύο αιώνες από ένα Γάλλο μηχανικό, ενώ τα δομικά του υλικά είναι πέτρα, ξύλο και μέταλλο. Οπως είπαμε, λειτουργεί ως club από το 1993 και από τότε έχει φιλοξενήσει μια σειρά από κορυφαίους guest DJ's και live (1995 Liquid, 1997 David Morales, 1999 Danny Tenaglia, 1999 Junior Sanchez, 2000 Kevin Yost, 2002 Deep Dish, 2003 Nick Warren, 2004 Dave Seaman, 2005 Hiroshi Watanabe, 2006 "Little" Louie Vega, 2007 Dave Seaman, 2008 Nick Warren and the "Way Out West"), τα οποία σημειωτέον οι ιδιοκτήτες τα κάνουν ‘δώρο’ στους θαμώνες τους. Κοινώς όταν φέρνουν κάποιον world class guest DJ δεν χρεώνουν έξτρα είσοδο, αντίθετα η είσοδος είναι η ίδια με όλες τις υπόλοιπες ημέρες. Τρελό ε; Τρελό αλλά αληθινό, και γεγονός που εκφράζει ανάγλυφα τη φιλοσοφία, το χαρακτήρα και τη συνολική νοοτροπία των ιδιοκτητών που λειτουργούν το club με τους δικούς τους αντισυμβατικούς κανόνες, έξω από τη συνήθη ‘εισπρακτική’ πεπατημένη των club όπως τα ξέρουμε σχεδόν στο σύνολό τους. Γι’ αυτό και ο Mylos αποτελεί εδώ και 18 χρόνια ορόσημο στη διασκέδαση της Κρήτης και γι’ αυτό η συντριπτική πλειοψηφία των θαμώνων του είναι Χανιώτες και γενικότερα Κρητικοί...

Νέο σύστημα Adamson – A New Sound Experience
Οπως είπαμε, φέτος μετά από 18 ολόκληρα χρόνια το club Mylos άλλαξε ηχητικό σύστημα, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό ηχητικό αποτέλεσμα, στους θαμώνες τους και στους φανατικούς του clubbing και της house – dance σκηνής. Η επιλογή του ήταν ένα full Adamson σύστημα που περιλαμβάνει 8 SX18 (αναρτημένα σε 4 cluster των 2 SX 18 έκαστο) που ‘βλέπουν’ τον κυρίως χώρο του club, το γνωστό ‘κτηνώδες’ ‘subwoofer της Adamson T21 και 4 Point 8 τα οποία χρησιμοποιούνται ως under balcony, καθώς η φετινή ανακαίνιση βρήκε το Μύλο με δυο αντικρυστούς μεταλλικούς εξώστες, οπότε οι ‘τρύπες’ κάτω από αυτούς, καλύφθηκαν με τα Point 8. Για τους DJ’s ακριβώς δεξιά και αριστερά στο DJ booth έχουν εγκατασταθεί 2 Adamson MX 12 σε στάντ. Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη εφαρμογή in ceiling μόνιτορ είδαμε στο μικρό ‘εσωτερικό’ club που αποτελεί προέκταση του Μύλου είναι απομονωμένο ηχητικά με το κυρίως club και παίζει κυρίως Ελληνική μουσική. Εκεί, επειδή ακριβώς υπήρχαν ‘φωλιές’ για ηχεία συγκεκριμένων διαστάσεων στην οροφή, ο Αλέξης προτίμησε να χρησιμοποιήσει ηχεία που θα κούμπωναν εκεί, διότι αν άνοιγε αυτές τις φωλιές ουσιαστικά θα έπρεπε να ξηλώσει τη μονωμένη οροφή του μικρού ‘Ελληνάδικου’. Για την περίπτωσή του μικρού club λοιπόν, απεδείχθησαν ιδανικά τα νέα, χαμηλού προφίλ μόνιτορ M12 της Adamson, τα οποία 1ον ήταν λες και είχαν κατασκευαστεί γι’ αυτές τις εσοχές και 2ον είχαν την απαιτούμενη διασπορά προκειμένου να υπάρχει πλήρη κάλυψη και καταληπτότητα παντού στο χώρο. Αυτά, μαζί με δυο sub της Renkus Heinz (με δυο 15ιντσα έκαστο και πρόληψη ισχύος 800Watt), κάλυψαν ιδανικά όλο το χώρο. Οσο για τα ενισχυτικά που οδηγούν τα συστήματα και των δυο χώρων ανήκουν στην Lab Gruppen. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται συνολικά 4 τετρακάναλοι PLM 10000Q (4x2300Watt έκαστος με ενσωματωμένο  DSP επεξεργαστή / controller). Οι 3 εξ’ αυτών οδηγούν τα ηχεία του κυρίως club και 1 τα έξι M12 του μικρού ανεξάρτητου χώρου με την Ελληνική μουσική. τον εξωτερικό χώρο του club είδαμε εγκατεστημένα 8 Evid της ElectroVoice τα οποία καλύπτουν περιμετρικά το χώρο γύρω από το στρογγυλό bar που βρίσκεται έξω ακριβώς από το club.

Εντυπώσεις ακροάσεων
Το club Mylos είναι ένας εξαιρετικός χώρος με ποιότητα, κουλτούρα και επίπεδο και αυτό υπάρχει τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στο ίδιο το club με την αισθητική του να είναι μίνιμαλ, compact και παραδοσιακή συνδυάζοντας εξαιρετικά την πέτρα, το ξύλο (πάτωμα και οροφή) και το μέταλλο (εξώστες και αντιρίδες σε οροφή). Αντίστοιχου ύφους είναι και η διακόσμηση, ενώ σε ανάλογο ύφος κυμαίνεται και η μουσική κουλτούρα του club καθώς οι ιδιοκτήτες του, Γιώργος και Στέλιος Βαρουξάκης έχουν clubbing και house κουλτούρα, αγαπάνε τη μουσική και δε διστάζουν να στείλουν τους DJ’s τους ακόμα και στο εξωτερικό για να προμηθευτούν νέα βινύλια...Η επένδυση που έκαναν φέτος στο ηχητικό σύστημα του χώρου τους δικαίωσε απόλυτα και αυτό φάνηκε με το καλημέρα, από την έναρξη ήδη του χώρου, ενώ οι ίδιοι επικοινώνησαν σε σταντ και αφίσες την έναρξη του club τους κάνοντας ορθά λόγο για «New Sound Experience». Η Adamson εμπειρία που βιώσαμε λοιπόν εκείνο το βράδυ της έναρξης με το club να είναι κάτι παραπάνω από υπέρπληρες όσον αφορά τον κόσμο, ήταν κάτι παραπάνω από ολοκληρωτική. Τα 8 συνολικά SX 18 κάλυπταν με άνεση τον κυρίως χώρο του club (με διάγραμμα κάλυψης 60x40 έκαστο), οδηγούνταν αβίαστα, έπαιζαν πραγματικά δυνατά και τα 18ιντσα γούφερ τους (από Kevlar) συνέβαλαν τα μέγιστα στο groove της house μίξης (να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι τα SX 18 είναι 3δρομων, 3 μεγαφώνων και φοράνε ένα 18ιντσο γούφερ, ένα 10ιντσο mid range κι ένα HF driver 1,5 ίντσας). Οι κλίσεις τους και η τοποθέτησή τους αποδείχθηκε και στην πράξη αρκετά αποτελεσματική, ενώ ακόμα και μετά από πολλές ώρες clubbing έβγαινε κανείς έξω με τα αυτιά του αρκετά ξεκούραστα. Πολύ καλή ήταν και η κάλυψη από τα Point 8 με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν νεκρές ζώνες στο χώρο, ενώ όσον αφορά τους DJ’s αυτοί δεν είχαν κανένα παράπονο με τα 2 MX 12. Για το τέλος άφησα το ‘θηριώδες’ Τ21, αφού ότι και να γράψει κανείς γι’ αυτό είναι λίγο. Ο όγκος του αέρα που σπρώχνουν τα δυο γούφερ 21 ιντσών είναι πραγματικά μεγάλος και μαζί του ταξιδεύουν και ιδιαίτερα χαμηλές συχνότητες (όπως τα 25Hz) που περισσότερο νιώθεις παρά ακούς. Ενα και μόνο sub ήταν αρκετό για να διαχειριστεί αποτελεσματικά την αναπαραγωγή του συνήθως απύθμενου χαμηλού που υπάρχει στις σημερινές dance - clubbing μίξεις, ενώ η έκπληξη ήταν ο εξαιρετικός έλεγχος του χαμηλού και η γεμάτη αίσθηση του punch, ακόμα και στους πιο απομακρυσμένους από το Τ21 χώρους του club (όπου βοηθούντων και των αναπόφευκτων στάσιμων κυμάτων η αίσθηση του χαμηλού παρέμενε σχεδόν αναλλοίωτη).
Αν όμως από τον κυρίως χώρο του club Μυλος εισπράξαμε τα αναμενόμενα από ένα σύστημα της κλάσης του Adamson, η ευχάριστη έκπληξη ήταν το ‘Ελληνάδικο’ ο μικρός διπλανός χώρος με τα Adamson μόνιτορ Μ12 στην οροφή, των οποίων ο όγκος (είπαμε εξαιρετικά χαμηλού προφίλ) αλλά και η διασπορά (omni διασπορά 65x65 μοίρες) απεδείχθη ιδανική για το μικρότερο χώρο, με τον ήχο να είναι κι εδώ καθαρός, με καλή συχνοτική ισορροπία και καλό ζύγισμα ανάμεσα σε όγκο και ατάκα. Επίσης η εν λόγω τοποθέτηση συνέβαλε και στη δημιουργία λιγότερων και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμων ανακλάσεων.

Στο δια ταύτα
Τελικά το επικοινωνιακό μοτό του φετινού Μύλου «New Sound Experience» εκφράζει και με το παραπάνω τη νέα ηχητική πραγματικότητα του club. Το μόνο που έχουμε εμείς να πούμε κλείνοντας αυτή την παρουσίαση είναι να σας προτρέψουμε –αν βρεθείτε προς Κρήτη μεριά- να επισκεφθείτε το ανανεωμένο club Mylos. Από φέτος έχετε έναν λόγο παραπάνω να το κάνετε, καθώς το σύστημα της Adamson είναι έτοιμο να σας μυήσει σε μια διαφορετική clubbing εμπειρία στην οποία κυριαρχεί η ποιότητα και όχι μόνο τα ‘γκάζια’...

Ο Τάκης Τσoνόπουλος της DNA Systems μας είπε...
*Ολα για τη DNA Systems ξεκίνησαν από τον Αλέξη (Γκανάς) ο οποίος εδώ και 10 χρόνια έχει αναλάβει το service του ηχητικού εξοπλισμού του club Mylos. Οπως ήδη γνωρίζεις ο Αλέξης είναι ο βασικός συνεργάτης της DNA Systems στον τομέα των εγκαταστάσεων, ήδη από τη σύστασή της, ενώ έχει εκπαιδευτεί στα περισσότερα από τα προϊόντα μας.
*Οι ιδιοκτήτες του club Mylos ενδιαφέρθηκαν για την ανανέωση του ηχητικού εξοπλισμού του club και για τα προϊόντα μας, ήδη από πέρυσι, οπότε δώσαμε μια προσφορά για ένα σύστημα Adamson. Επειδή όμως ήταν μεγάλο το ‘οικονομικό’ πακέτο και οι άνθρωποι δεν ήταν έτοιμοι οικονομικά αποφασίστηκε να αποκτήσουν πρώτα τα ενισχυτικά (Lab Gruppen) τα οποία όμως θα ήταν αυτά που θα κούμπωναν και θα οδηγούσαν και το νέο σύστημα, όποτε κι αν το αποκτούσαν αυτό. Ετσι λοιπόν πέρυσι απέκτησαν τα ενισχυτικά και φέτος ολοκληρώσαμε την εφαρμογή βάζοντας το σύστημα που είδες και άκουσες στο club.
*Για να υποστηρίξουμε το club Mylos και τους πελάτες μας, τους Αφους Βαρουξάκη, κάναμε δυο πράγματα. Πρώτον, δώσαμε μια προσφορά προκειμένου να διαπιστώσουμε αν ο υποψήφιος πελάτης μας είναι στο budget στο οποίο συζητάμε. Αν δούμε ότι συμβαίνει αυτό, τότε εμπλέκουμε και το εξωτερικό προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη από τον ίδιο τον κατασκευαστή. Αυτό για παράδειγμα σημαίνει ότι στη δική μας περίπτωση των SX 18, η Adamson είχε κάνει ήδη κάποια modifications που εμείς δεν τα γνωρίζαμε ακόμα, όμως μας ενημέρωσε γι’ αυτά ο τεχνικός των συστημάτων της Adamson που ήρθε ειδικά γι’ αυτή την εγκατάσταση εδώ στα Χανιά από τη Γερμανία και μαζί με τον Αλέξη εγκατέστησε, τοποθέτησε και ρύθμισε το σύστημα.
*Φέτος όταν έγινε η τελική εφαρμογή και φέραμε τα πράγματα από τη DNA Systems ενεπλάκησαν στην εγκατάσταση ο Αρης Ισαρης και ο Αλέξης Γκανάς και ο David Dohrmann ο τεχνικός της Adamson από το ευρωπαικό γραφείο της εταιρίας στη Γερμανία που ήρθε εδώ στην Κρήτη και μας βοήθησε με την εγκατάσταση γνωρίζοντας το σύστημα από μέσα...
*Σαν εταιρία βοηθήσαμε όσο γινόταν τόσο εμείς όσο και η ίδια η Adamson και ουσιαστικά πουλήσαμε ένα σύστημα στην τιμή την περυσινή όπου το Καναδέζικο δολάριο ήταν πιο αδύναμο σε σχέση με τη σημερινή του ισοτιμία με το Ευρώ. Από την πλευρά μας λοιπόν κάναμε αυτή την υπέρβαση γιατί θέλαμε ένα club όπως ο Μύλος να παίζει με Adamson, ενώ δεν σου κρύβω ότι μας κέρδισαν και οι ίδιοι οι Αφοι Βαρουξάκη όταν γνωριστήκαμε από κοντά. Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία να κρατήσει για χρόνια αφού τέτοιους συνεργάτες, τέτοια μαγαζιά και τέτοιους χαρακτήρες δεν βρίσκεις εύκολα και ειδικά στη «νύχτα».

O Αλέξης Γκανάς τεχνικός υπεύθυνος του club Mylos μας είπε...
*Με είχαν καλέσει το 2001 όταν τα ηχεία του club (συγκεκριμένα τα sub) πήραν φωτιά και τα είχαν σβήσει με πυροσβεστήρα. Στην επισκευή της επόμενης χρονιάς τα έφτιαξα εγώ. Εδώ, βρήκα ένα παλιό σύστημα MT-2 της EV, στο οποίο τότε έκανα ένα πλήρες lifting με εξωτερικούς επεξεργαστές, άλλους ενισχυτές και κάποια πρόσθετα sub και από τότε έως και τώρα που το σύστημα αντικαταστάθηκε από τα Adamson δεν είχαμε κάποιο άλλο πρόβλημα.
*Κάποια στιγμή τα τελευταία 3 χρόνια οι ιδιοκτήτες ψάχνονταν για νέο σύστημα. Εγώ τα Adamson τα γνωρίζω αρκετά καλά, όπως και όλα σχεδόν τα καλά συστήματα της αγοράς. Ο πήχης ανέβηκε με κριτήρια καθαρά ποιοτικά και ρόλο έπαιξε όχι τόσο η τιμή του συστήματος, αλλά κυρίως η υποστήριξη από πλευράς αντιπροσωπείας και το γενικό support, καθώς και η υποστήριξη της ίδιας της Adamson.
*Πρίν από ενάμιση χρόνο κατασταλάξαμε για το σύστημα. Εγώ είχα κάνει τις προτάσεις μου, οι ιδιοκτήτες τσέκαραν σχεδόν όλες τις γνωστές επώνυμες εταιρίες ηχείων και κατέληξαν τελικά στην Adamson, ενώ θεωρώ ότι στην επιλογή τους έπαιξε ρόλο και η ύπαρξη του Τ21 ως το πιο ισχυρό σύστημα υπογούφερ της αγοράς, αυτή τη στιγμή, διότι μιλάμε για club και το club χρειάζεται χαμηλό. Οχι μόνο απύθμενο, αλλά και ποιοτικό.
*Τα πατάρια μας καθόρισαν το που θα αναρτήσουμε τα SX 18. Θα ήθελα να κρεμάσω τα 4 cluster πιο πίσω και πιο ψηλά, όμως τα πατάρια που κατασκευάστηκαν φέτος έθεσαν νέα δεδομένα και όρια, με τις καλύτερες δυνατές θέσεις να είναι αυτές. Ετσι οι αποστάσεις των ηχείων από το κέντρο της πίστας δεν είναι παραπάνω από 8 μέτρα. Επίσης τα πατάρια μας επέβαλαν και τα under balcony (τα πρώτα Point 8 που μπαίνουν σε club, καθώς και τα πρώτα M12 που πωλούνται σε club).
*Στο Ελληνάδικο κράτησα τις υπάρχουσες θέσεις γιατί ξηλώνοντας την παλιά εγκατάσταση είδα ότι θα έπρεπε να ξηλώσω σχεδόν ολόκληρη τη μονωμένη οροφή (είδα φελλούς, ηχοαπορροφητικά υλικά κλπ), οπότε κράτησα τις υπάρχουσες θέσεις και προσάρμοσα το νέο σύστημα σε αυτές. Εξ’ ου και αυτή η πρωτότυπη αλλά στην πράξη αποτελεσματική εφαρμογή των M12.
*Είμαι ευχαριστημένος από την απόκριση του Τ21 και πρόκειται για το καλύτερο χαμηλό που έχω ακούσει σε club. Ισως να θέλαμε ένα δεύτερο sub για την άνεση της οδήγησης και μόνο, αφού με το πρώτο έχει γίνει ήδη η διαφορά στο χαμηλό. Βεβαίως η ύπαρξη και δευτέρου sub θέλει πλήρη αναδόμηση του DJ booth.
*Για τους φίλους μας τους DJs θα ήθελα να πω ότι στη ζωή μου έχω γνωρίσει ελάχιστους που να έχουν μια αναφορά σε στάθμες και μουσικά αρχεία και φορμά. Εδώ το σύστημα προστατεύεται πλήρως γιατί τα limiter και τα συστήματα προστασίας είναι απόλυτα. Απλά ο επαγγελματισμός των DJ’s (προσοχή σε στάθμες και ασυμπίεστα αρχεία και ει δυνατόν με μη απωλεστικό αλγόριμο συμπίεσης ή η χρήση αυθεντικών Cd’s) αναδεικνύει το 100% ενός συστήματος αλλά και της δικής μου δουλειάς, της δουλειάς και των ρυθμίσεων των εγκαταστατών ενός club.

 Ο Γιώργος Βαρουξάκης ιδιοκτήτης του club Mylos μας είπε...
*Φέτος είναι η 18η σεζόν για μας. Από την πρώτη μέρα παίζουμε ως καθαρόαιμο club. Τίποτε άλλο. Ακόμα και σε δύσκολες εποχές όπου τα Ελληνάδικα ήταν η απόλυτη μόδα, εμείς αποφύγαμε τα σκυλάδικα (με κόστος βεβαίως γιατί βλέπαμε κόσμο να φεύγει) που τα θεωρώ την ξεφτίλα της φυλής μας (προσοχή δεν μιλάω για τα καλά Ελληνικά τραγούδια τα οποία και ακούω, αλλά για το σκυλάδικο).
*Είχα από μικρός ακούσματα από την καλή πλευρά της ροκ και της μουσικής γενικά. Το γούστο μου για τα πολλά τελευταία χρόνια είναι η ευρύερη house σκηνή.
*Το σύστημα που είχαμε ως τώρα θεωρώ ότι ήταν εκπληκτικό για την εποχή του και έπαιζε εδώ από τις 24 Ιουνίου του 1993. Φέτος αλλάξαμε, πήγαμε σε κάτι πολύ πιο ποιοτικό και σύγχρονο με την καθοδήγηση του Αλέξη.
*Οταν λέμε club εννοούμε έναν compact χώρο με πολύ καλό ήχο, μουσική και ποιότητα σε όλα όσα προσφέρει ένας τέτοιος χώρος. Με το νέο σύστημα ήθελα το μέσο αυτί να έχει κρυστάλλινο ήχο και μετά από 5 ώρες να φεύγει με καθαρό κεφάλι. To σύστημα είναι εκπληκτικό και φάνηκαν οι δυνατότητές του ήδη από την πρεμιέρα. Επειδή έχουμε ένα καθαρόαιμο club δε διστάσαμε να επενδύσουμε στον ήχο.
*Τους επώνυμους διεθνής κλάσης DJ, τους φέραμε με το εισιτήριο της προηγούμενης μέρας. Αυτή είναι η προσφορά μας στον κόσμο μας. Ο κόσμος μας, μας στηρίζει και τον στηρίζουμε κι εμείς, γι’ αυτό δεν θέλουμε να του πάρουμε κάποια πολλά παραπάνω ευρώ την επόμενη μέρα που θα φέρουμε έναν DJ. Αυτό εκφράζει τη γενικότερη φιλοσοφία μας γι’ αυτό και είμαστε ένα από τα ελάχιστα (αν όχι το μόνο) club στην Ελλάδα που λειτουργεί για 18 συνεχόμενα χρόνια, με την ίδια επωνυμία, τους ίδιους ιδιοκτήτες και γνωρίζει την ίδια επιτυχία...

    Follow us