DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
22 οκτ 2012

Η Rane μας εξηγεί τι σημαίνει για έναν DJ ο διαγωνισμός DMC Champion.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα DMC ξεκίνησε το 1986 και από την ίδρυσή του έχει αναγνωριστεί ως η μάχη των μαχών για τους DJ's. Ρωτήστε οποιονδήποτε από τους πρώην πρωταθλητές και θα σας πουν ότι πρόκειται για ένα σημαντικό σημείο της καριέρας τους.

Όντας η μάχη όλων των μαχών για τους DJ's, δεν μπορεί ο καθένας να πάρει θέση πίσω από τα decks. Χρειάζονται χρόνια αφοσίωσης στην πρωτοτυπία και την άψογη εκτέλεση.

Στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, πάνω από 100 επίλεκτο DJ από περισσότερες από 30 χώρες, δοκιμάσαν τις δυνατότητές τους στο να είναι οι  πρωταθλητές του 2012 World DMC.

Από τους 12.000 + DJ που έστειλαν συμμετοχή για τον διαγωνισμό, αυτοί που φτάνουν στον τελικό είναι επιλεγμένοι μέσα από μια απαιτητική διαδικασία. Η διαδικασία είναι ότι κάθε φιναλίστ πρέπει να κερδίσει την μάχη των περιφερειακών διαγωνισμών ανά χώρα, και στη συνέχεια οι νικητές από κάθε αντίστοιχη χώρα να κερδίσει μια θέση στο World Finals.

Η Rane συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες στο World Finals του 2012. Ακόμη ενθαρρύνει όλους εκείνους που δεν πέρασαν τελικά στον τελικό, ακόμη και εκείνους που δεν έλαβαν καν μέρος, να ξαναπροσπαθήσουν πάλι το επόμενο έτος. 

Όπως είναι φανερό, η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού είναι ένα βασικό μέρος της επιτυχίας. Γι' αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά να αναφέρουμε ότι το 98% των DJ's που διαγωνίστηκαν στον Παγκόσμιο Τελικό DMC 2012 χρησιμοποιούσαν Rane μίξερ!

Καθώς κοιτάζουμε προς την επόμενη χρονιά, η Rane δίνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους νικητές του 2012. Ήταν μια σκληρή μάχη, μια εντυπωσιακή επίδειξη ικανοτήτων, αφού το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα DMC είναι η "μάχη όλων των μαχών" για τους DJ's. Η Rane θα είναι κοντά τους και πάλι το 2013, με την γνωστή ποιότητα και την υποστήριξη που έχουν ανάγκη για την πορεία τους προς την κορυφή.

Οι νικητές είναι:

2012 DMC World Champion: DJ Izoh (Japan)

Runner up: DJ Precision (USA)

3rd Place: Richie Ruftone (UK)

 

2012 DMC Team Champions: Mixfitz (Belgium)

Runner up: Phona (France)

 

2012 DMC Supremacy Champion: DJ Vekked (Canada)

Runner up: Ritchie Ruftone (UK)

    Follow us