DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
27 οκτ 2014

Beyerdynamic - Πανευρωπαϊκό επιλεγμένο δίκτυο μεταπωλητών

Η Beyerdynamic αλλάζει το κανάλι πώλησης και θωρακίζει την αγορά

Η τελευταία δεκαετία έχει δει τεράστια ανάπτυξη στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών. Η υιοθέτησή τους από τους κατασκευαστές, τους μεταπωλητές και τους πελάτες έχει επίσης επηρεάσει τη βιομηχανία μας. Οι ανταγωνιστές είναι πιο εύκολο να διαφοροποιούν τον εαυτό τους. Ένα μοναδικό σημείο πώλησης είναι πάντα μοναδική, και η εκτεταμένη χρήση του δημιουργεί ανασφάλεια στους καταναλωτές. Ειδικά τώρα που ο τρόπος πληροφόρισης των πελάτών και της αγοράς προϊόντων, έχει αλλάξει.
Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να προσεγγίσουμε τους πιθανούς πελάτες, το  πιο δύσκολο είναι να βεβαιωθούμε ότι κατανοούν το μήνυμα και, φυσικά, τα οφέλη και την αξία των προϊόντων μας.
Στόχος μας είναι να εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης παίρνει το μήνυμα σχετικά με τα προϊόντα μας και να καταλαβαίνει τι τα διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα επιλεκτικής διανομής για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις μέσω ενός δικτύου επιλεκτικής διανομής που προσφέρει περισσότερο από την παραδοσιακή σχέση αντιπροσώπου-μεταπωλητή.
Η εταιρεία μας, θα ενημερώσει όλο το δίκτυο των συνεργατών της για τις αλλαγές του προγράμματος και μέχρι την ολοκλήρωσή του θα είναι πάντα στη διάθεσή τους, με παρουσιάσεις στα γραφεία της εταιρείας καθώς και με επισκέψεις σε αυτούς.

Οι στόχοι και οι απαιτήσεις του προγράμματος αναλύονται στους δύο παρακάτω συνδέσμους.

    Follow us