DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
06 νοε 2014

Sound School - επιστροφή στα θρανία με την Powersoft

Σας προσκαλούμε στο πρώτο "sound school" την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου

Η D.N’.A Systems σας προσκαλεί στο πρώτο "Sound School" της Powersoft  την Τρίτη 09/12/2014 και ώρα 10:30 στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο.
Το "Sound School" προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και απευθύνεται σε μηχανικούς ήχου, σχεδιαστές ηχητικών συστημάτων, ηχολήπτες και τεχνικούς ήχου.
Στόχος του είναι η διάδοση της γνώσης στον τομέα της ηχοληψίας με επίκεντρο κυρίως το σωστό σχεδιασμό του συστήματος, τη διαχείριση των ενισχυτών  και την ισοστάθμιση των ηχείων. Γίνεται μια πλήρη επισκόπηση των κύριων θεμάτων που σχετίζονται με την ακουστική,  την επεξεργασία των ακουστικών σημάτων, την ηλεκτρο-ακουστική, τον απομακρυσμένο έλεγχο και τη διαχείριση του ηχητικού συστήματος. Μεγάλος βάρος δύνεται στον τρόπο λειτουργίας των DSPs, τον σχεδιασμό τους και τον τρόπο που η ψηφιακή τεχνολογία διαχειρίζεται την ακουστική πληροφορία. 
Τέλος οι μηχανικοί της Powersoft παρουσιάζουν τους σύγχρονους τρόπους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται ανα τον κόσμο για το στήσιμο ηχητικών συστημάτων κάλυψης αναγκών από στάδια μέχρι μικρούς εσωτερικούς χώρους.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή και εγκατεστημένο το Armonia της Powersoft.


Για την ευκολότερη μετακίνηση των συμμετοχόντων, την 9η Δεκεβρίου και ώρα 9:00 θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Αθήνα (σταθμός μετρό Συντάγματος) για το Ναύπλιο (Φουγάρο) και επιστροφή το απόγευμα στο σημείο αναχώρησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Παρακαλούμε για τη άμεση αίτηση συμμετοχής σας μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.

    Follow us