DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
07 απρ 2015

Η πρώτη εγκατάσταση DEVA της Powersoft στην Πάρο.

Ο ήλιος του Αιγαίου δίνει ενέργεια στην Powersoft!!!

Ολοκληρώθηκε  στη Νάουσσα της Πάρου, η πρώτη εγκατάσταση του προτοποριακού σηστήματος DEVA της Powersoft. Το Naouss Hills Boutique Resort, καλύπτει τις ανάγκες του σε ήχο, οπτική επικοινωνία και φωτισμό στο χώρο της πισίνας του, με τις λύσεις που προσφέρει η τεχνολογία του DEVA. 

Η απαίτηση στην εταιρεία μς ήρθε ύστερα από την παρουσίαση του συστήματος στα πλαίσια της έκθεσης 100% hotel show, τον περασμένο Φεβρουάριο. Μεταξύ των πολλών επισκεπτών στο περίπτερο τής DNA Systems, ήταν και οι ιδιοκτήτες του Naouss Hills. Ύστερα από το ενδιαφέρων τους για την προτοποριακή τεχνολογία και την ευελιξία του DEVA, προχωρήσαμε στην εξεύρεση λύσης σύμφωνα με τις ανάγκες των αναγκών, του χώρου και του κόστους επένδυσης.

Η λύση που δώσαμε ήταν για ένα DEVA AVL, ένα DEVA Passive και ένα ηλιακό πάνελ 35 που τροφοδοτεί το σύστημα με ηλεκτρική ενέργεια. Ο έλεγχος γίνεται από το Linux based, DEVA system manager που έχει εγκατασταθεί σε ένα φορητό υπολογιστή και επικοινωνεί μέσω WiFi με το DEVA. 

Το σύστημα μπορεί να αναπαράγει ηχητικά και μουσικά αρχεία, προγραμματιζόμενα σε ημερήσιες ρουτίνες, live wed radio streaming αλλά παράλληλα μπορεί ο χρήστης να έχει οπτική επικοινωνία στο χώρο μέσω της κάμερας, αμφίδρομη επικοινωνία ακόμα και έλεγχο μέσω GSM δυκτίου.

Οι πρώτες δοκιμές τελείωσαν με επιτυχία σήμερα, με την παράδωση του συστηματαος και όλοι είμαστε πλήρως ικανοποιημένει από το ηχητικό αποτέλεσμα, την ευελιξία, την ευκολία εγκατάστασης και τις συνολικές δυνατότητες του συστήματος. 

Ευχαριστούμε πολύ το Naoussa Hills για την εμπιστοσύνη, για την προτοποριακη σκέψη και τη χρήση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον.

 

Follow us