DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

Νέα

return
22 νοε 2008

H DN'A Systems συμμετείχε στην έκθεση επαγγελματικού ήχου και φωτισμού ISS

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία έκθεση επαγγελματικού ήχου και φωτισμού που διοργανώθηκε σε Ελληνικό έδαφος, αφήνοντας ένα κενό που προσπάθησε να καλύψει η εταιρεία διοργάνωσης της έκθεσης ISS. Η DN'A Systems εξέφρασε άμεσα το ενδιαφέρον της για την συμμετοχή της στην έκθεση, αφού τα στελέχη της πιστεύουν ακράδαντα στην ανάγκη για την ύπαρξη μιας τέτοιας εκθέσεως.

Η DN'A Systems, σε ένα όμορφο περίπτρο 70 τετραγωνικων μέτρων, παρουσίασε επιλεκτικά τα πιο σημαντικά νέα προιόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, ενώ ανακοίνωσε και επίσημα την νέα της συνεργασία για την αντιπροσώπευση των ενισχυτων της γνωστής Ιταλικής εταιρείας Powersoft. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν ανά εταιρεία τα ακόλουθα:

Τη νέα ψηφιακή κονσόλα SD8 της DiGiCo σε τιμή που κλονίζει τον ανταγωνισμό
Το νέο συνεδριακό σύστημα χαμηλού κόστους MCS-20 της Beyerdynamic.
Το νέο σύστημα ασυρμάτων μικροφώνων υψηλής ποιότητας OPUS 900 της Beyerdynamic
Τα νέα φώτα τεχνολογίας LED της DTS
Τον νέο ενισχυτή K3 της σειράς K της Powersoft
Τα νέα αυτοενισχυόμενα ηχεία ξύλινης καμπίνας της t&m Performance

Ακόμη, στην έκθεση μοιράστηκε και ο νέος έγχρωμος τιμοκατάλογος της εταιρείας, εκτυπωμένος σε υψηλής ποιότητας χαρτί, με αναλυτικές περιγραφές των προιόντων, όπως επίσης και ένα DVD που φτιάχτηκε ειδικά για την έκθεση και περιέχει όλα τα τεχνικά φυλλάδια και φυλλάδια πωλήσεων των προιόντων της εταιρείας, αλλά και τα βασικά προγράμματα software των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε.

Το περίπτερο της DN'A Systems ήταν κατα γενική ομολογία από τα πιο επισκέψημα της εκθέσεως αλλά και ένα από τα ομορφότερα. Εμείς είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποσότητα αλλά και την ποιότητα των επισκεπτών, αφού ήταν στο μεγαλύερο μέρος τους επαγγελματίες του χώρου μας με πραγματικό ένδιαφέρον να ενημερωθούν γύρω από τα νέα προιόντα και τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η DN'A Systems. Ευχόμαστε η έκθεση ISS να γίνει θεσμός και να την δούμε πάλι, λαμπρότερη και μεγαλύτερη το 2009.
 

    Follow us