DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕκδηλώσεις

return
14 φεβ 2012

Van-Damme

ο δρόμος για λιγότερη αντίσταση...

Τα προιόντα της Van Damme έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και τεσταριστεί για πάνω από δύο δεκαετίες, ως αποτέλεσμα της τεχνολογικής προόδου και με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών.
Αυτή η ολοκληρωμένη και έξυπνη αλλά πρακτική γκάμα εξειδικευμένων καλωδίων ήχου και βίντεο έχει καταφέρει απλά να είναι η καλύτερη σειρά καλωδίων στην αγορά.
Ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες και νιώθοντας τον παλμό τους μας πρόσφερε την θέση μας ανάμεσά τους και εμείς τους προσφέρουμαι αυτό που χρειάζονται, χωρίς συμβιβασμούς.
Τα ιδιαίτερα εξελιγμένα προϊόντα, είναι αποτέλεσμα του χρόνου σε αρμονία με τους πελάτες μας σε συνδυασμό με τη δική μας βελτιώσεις και εξαντλητική έρευνα και την ανάπτυξη της τεχνολογίας στην καλωδίωση.
Στη Van Damme  πολλές νέες και καινοτόμες ιδέες που δεν είχε γνωρίσει ποτέ πριν κανείς βρήσκουν εφαρμογή. Τα προιόντα έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, προς το χρήστη και σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το αν είναι ένα αρχιτεκτονικές προδιαγραφές ή ειδικές ανάγκες.
Πιστεύουμε ότι έχουμε δημιουργήσει πραγματικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Αυτός είναι ο λόγος που η Van Damme χρησιμοποιείται με τόση εμπιστοσύνη σε στούντιο, στάδια, κινηματογράφους και live events σε όλο τον κόσμο.

    Follow us