DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΠληροφορίες

return
15 δεκ 2011

Το νέο ηχείο της ADAMSON - Ε15 Project Energia

Κάτι παραπάνω από ένα απλό... 3dB

Project Energia

Το νέο ηχείο σχεδιάστηκε μετά από χρόνια ανάλυση των ανεπαρκειών που βρίσκονται κατα τη διάρκεια τοποθέτησης ηχητικών συστημάτων σε στάδια και ζωντανές εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

Σε κάθε συναυλιακό περιβάλλον, δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ για να βρείτε προγράμματα λογισμικού, που δεν τρέχουν σε φορητούς υπολογιστές, κακό interface, αργά συστήματα, χιλάδες αξεσουάρ κρέμασης, φορτηγά γεμάτα rack με ενισχυτές και μεγάλου μεγέθους συστήματα ηχείων.

Έτσι φτάσαμε σε ένα πολύ απλό συμπέρασμα ... ενσωμάτωση και ενοποίηση.
Η κομψή κατασκευή της κάθε καμπίνας Adamson E15 αρχίζει με την προκλητική e-Capsule, Έχει ακριβώς σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, από ελαφρύ αλουμίνιο και χάλυβα αεροσκαφών που απλά την κάνουν ασυναγώνιστα ελαφριά.

Η πατέντα της e-Capsule είναι η καρδιά του συστήματος E15, ενσωματώνοντας τους κυματοδηγούς μεσαίων / υψηλών, την ενίσχυση, το δικτύο επικοινωνίας και το σύστημα αυτόματου κλειδώματος και γωνιών για την υποστήριξη μέχρι και 32 καμπίνες σε ένα ενιαίο σύστημα. Ένα μόνο καλώδιο ενεργοποιεί το E15 με αναλογικά και ψηφιακά σήματα, τον έλεγχο των δικτύων και των 3-φάσεων εναλλασσόμενου ρεύματος. Το E15 απαιτεί ένα καλώδιο για τέσσερις καμπίνες.
Το μέλλον είναι εδώ...


    Follow us