DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΠληροφορίες

return
22 μαρ 2012

Powersoft IpalMod

Νέο σύστημα ελέγχου πίεσης των μεγαφώνων από την Powersoft

Για άλλη μία φορά η Ιταλική εταιρεία Powersoft μας εντυπωσιάζει με τις καινοτόμες εφαρμογές της. Πρόκειται για το Συστήμα ελεγχόμενης πίεσης IpalMod, αποτελούμενο από ενισχυτή, DSP και αισθητήρα ανίχνευσης της πίεση στο διάφραγμα του μεγαφώνου.
Το IpalMod είναι μια πλατφόρμα hardware/software που παρέχεται από την Powersoft για την εφαρμογή της τεχνολογίας IpalMod, μια πλήρως λειτουργική λύση για να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς των παραδοσιακών τρόπων ενίσχυσης και να χρησιμοποιήσουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας για εφαρμογές στις χαμηλές συχνότητες.
Η προσέγγιση αυτή επιτρέπει σημαντικά να έχουμε "είσοδο ρεύματος = ηχητική απόδοση". Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές χαμηλής συχνότητας, όπως η πολύ υψηλή ισχύ σε υπογούφερ, μονάδες χαμηλής συχνότητας συστημάτων line array, έχει πολύ χαμηλή παραμόρφωση σε συστήματα υψηλής SPL, απόριψη θόρυβο χαμηλής συχνότητας και εξάλειψη στάσιμων κύματων.

Το συστήματα IPAL  (ενισχυτή / ηχείο) προσφέρουν εντυπωσιακές ακουστική απόδοση και έλεγχο της ηχητικής απόδοσης του συστήματος, ανεξάρτητα από το φορτίο και τις ακουστικές συνθήκες, περισσότερο από το διπλάσιο η δυνατότητα εξόδου σε SPL για το ίδιο μέγεθος οδηγού σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συμβατική σχεδίαση και μια συνολική απόδοση του ενισχυτή-ηχείων του συστήματος που ξεπερνά τις απαιτήσεις.

Η IpalMod αποτελείται από:
- Ένα ισχυρό μονοκάναλο ενισχυτή με ισχύ έως 8000 W
- Καθυστέρηση στο μηδέν για το DSP
- Συσκευής ανίχνευσης διαφορικής πίεσης
- Προαιρετική πλακέτα  διασύνδεσης με σειριακή θύρα δικτύωσης (RS485)
- Λογισμικό για πλήρη απομακρυσμένο προγραμματισμό, διάγνωση και παρακολούθηση.

    Follow us