DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΠληροφορίες

return
20 μαρ 2009

H DN'A Systems συμμετείχε στην έκθεση Multielectronica από τις 13-16 Μαρτίου 2009

Η έκθεση Multielectronica διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια και έχει σκοπό της να ενημερώσει τους Έλληνες ηλεκτρονικούς γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στα υλικά και τις τεχνολογίες της δουλειάς τους. Η DNA Systems έλαβε μέρος με σκοπό να επικοινωνήσει με όλους αυτούς τους ανθρώπους και να παρουσιάσει τα προιόντα της και τις υπηρεσίες της.

Τα προιόντα που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση ήταν τα ηχητικά συστήματα της t&m Γερμανίας, χάρη στην ιδιαίτερα οικονομική τιμή τους για προιόντα τόσο υψηλής ποιότητας, το νέο συνεδριακό MCS-20 της Beyerdynamic που συνδιάζει Γερμανική ποιότητα σε πρωτόγνωρα οικονομικές τιμές, η σειρά installation ηχείων LX της Adamson και τα φώτα τεχνολογίας LED της DTS Ιταλίας.

Στο περίπτερο της DNA Systems σταμάτησαν και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία περισσότεροι από 100 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, κάτι που μας αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους για τη συμμετοχή μας.  Ήταν φανερό από τις συζητήσεις που είχαμε στην έκθεση, ότι παρ’ όλη την διαφαινόμενη οικονομική κρίση, υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για συνεργασίες που να βασίζονται όχι μόνο στο καλό προιόν αλλά και στην αξιόπιστη και δημιουργική συνεργασία, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι και το συγκριτικό πλεονέκτημα της DNA Systems από κάθε άλλη εταιρεία του χώρου μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εταιρεία Sound Projects του Δημήτρη Γρίσπου που μας έστεισε όπως κάθε φορά ένα πανέμοροφο περίπτερο με ιδιαίτερο επαγγελματισμό και τον Νικηφόρο Μαραγκό της εταιρείας Expoline για την πολύτιμη βοήθειά του στην συμμετοχή μας.




Δείτε στο παρακάτω video τις εναλλαγές του φωτισμού του περιπτέρου χάρη στις LED μπάρες FOS 100 της DTS


    Follow us