DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΠληροφορίες

return
10 μαϊ 2009

To γνωστό εστιατόριο Mamacas στο Γκάζι, ομορφαίνει χάρη στα FOS 33 της DTS

Όταν οι ιδιοκτήτες του γνωστού εστιατορίου Mamacas στο Γκάζι θέλησαν να ανανε ώσουν την εξωτερική εμφάνιση του ήδη πολύ όμορφου κτιρίου που το στεγάζει, τους προτάθηκε από τον τεχνικό σύμβουλό τους και υπεύθυνου για το service της εταιρείας μας κο. Στέλιο Χουδαλάκη να δοκιμάσουν τις νέες LED μπάρες FOS της DTS. Ο σκοπός ήταν όχι μονο να δώσει φώς αλλά και χρώματα γεμάτα ζωντάνια που θα μπορούσαν να αλλάξουν ανάλογα με την διάθεση του αρχιτέκτονα.

Η δοκιμή έγινε αρχικά με τις LED μπάρες FOS 100 ενός μέτρου. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ικανοποιητικό, που αμέσως έγινε η παραγγελία, αλλά για τις μικρότερες μπάρες FOS 33 Full Color, 30 εκατοστών, οι οποίες χάρη στα 5 LED Full Color, ήταν ιδανικά για να αναδείξουν αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες χωρίς να γίνουν υπερβολικά εμφανή.

Οι μπάρες FOS της DTS είναι ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει σήμερα στην τεχνολογία LED. Με εκδόσεις Full Color, όπου κάθε LED παράγει 16.000.000 χρώματα αλλά και όλα τα λευκά, μέχρι τεχνολογίας RGB, με εναλασόμενους φακούς που επιτρέπουν να προσαρμόσει ο σχεδιαστής την διασπορά του φωτισμού, με αδιαβροχοποίηση IP65 και δυνατότητα λειτουργίας με εξωτερικό ή ενσωματωμένο τροφοδοτικό που περιλαμβάνει ακόμη και προγράμματα αλλαγής φωτισμού αλλά και πλήρους ελέγχου έντασης, οι μπάρες της DTS είναι ένα δυναμικό εργαλείο για τον φωτισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Στην συγκεκριμένη εφαρμοποιήθηκαν οι FOS 33 με βύσματα σύνδεσης εξωτερικού χώρου, οι οποίες μέσω ενός απλού καλωδίου CAT5 συνδέθηκαν με το τροφοδοτικό Z1 εσωτερικού χώρου. Το αποτέλεσμα της εγκατάστασης δικαίωσε απόλυτα την επιλογή των ιδιοκτητών του Mamacas, με τους πελάτες να επισημαίνουν την αλλαγή και να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το πόσ ομόρφηνε η εξωτερική εμφάνιση του εστιατορίου.


    Follow us