DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
11 νοε 2010

Ο Λάκης Λαζόπουλος για άλλη μια χρονιά επιλέγει Beyerdynamic και Point Source

Και στη νέα σαιζόν του Al Tsantiri News τα μικρόφωνα είναι Opus 900 της Beyerdynamic

Ήταν μια σημαντική απόφαση και της φετινής χρονιάς, για την παραγωγή της εκπομπής αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο προσωπικά. Ο κος. Λαζόπουλος, γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο για την προσοχή που δίνει σε κάθε πλευρά της δουλειάς του, είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή των μικροφώνων που χρησιμοποιεί. Στη φετινή παραγωγή οι απαιτήσεις ήταν ακόμα μεγαλύτερες αφού ο αριθμός των καλλητεχνών που εμφανίζονται μαζί με το Λάκη Λαζόπουλο είναι μεγαλύτερος από πέρυσι.  Όταν σε συνεργασία με την εταιρεία Epoca του Δημήτρη Στρίγγου που έχει αναλάβει την ενοικίαση του ηχοφωτιστικού εξοπλισμού της εκπομπής του προτείναμε να επεκτείνει το σύστημα της Beyerdynamic, η ανταπόκριση του ήταν άμεσα θετική. 

Σε συνεργασία με τους ηχολήπτες της εκπομπής, δοκίμασαν όλες τις εναλλακτικές κάψες που προσφέρει το σύστημα Opus 900 και πραγματικά εντυπωσιάστηκαν. Ιδιαίτερα με την πυκνωτική κάψα CM960, όπου είναι και η κάψα που βλέπετε να χρησιμοποιεί σε κάθε επεισόδιο, όλοι δήλωσαν πως είναι ότι καλύτερο είχαν ακούσει από μικρόφωνο χειρός και κατά γενική ομολογία ότι κοντινότερο στον ήχο των μικροφώνων studio.

Επίσης εντυπωσιάστηκαν από τα μικρόφωνα κεφαλής CO-7 της Point Source τα οποία δοκίμασαν και τελικά επέλεξαν για τις πρόζες και τα σκετς που κάνουν με καλεσμένους ηθοποιούς. Σε συνδυασμό με τα belt pack transmitters της σειράς Opus 900 έκαναν πολύ καλή δουλειά. Οι ηχολήπτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ηχητική απόδοση, ο σκηνοθέτης από το μικρό τους μέγεθος που σχεδόν τα εξαφανίζει μπροστά στον φακό και ο κος. Λαζόπουλος από την εφαρμογή τους (αν και πήρε μια δύο εκπομπές για να μάθουν οι μακιγιέρ τον τρόπο εφαρμογής τους).

Ο κος. Λαζόπουλος δηλώνει πια φανατικός οπαδός  του Opus 900 της Beyerdynamic και θα τον συντροφεύει στο εξής σε κάθε εμφάνισή του. Το ίδιο ενθουσιασμένοι είναι και οι τεχνικοί του όπως και οι τεχνικοί του Alpha γιατί τα μικρόφωνα της σειράς Opus 900 και της Point Source κάνουν την δουλειά τους πιο εύκολη.



    Follow us