DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
05 δεκ 2012

Η επιτυχία του DNA Technical Seminar ήταν εντυπωσιακή!

83 συμμετοχές από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το σεμινάριο. Η συμμετοχή τους μας εντυπωσίασε και απέδειξε ότι ακόμα και σε περιόδους οικονομικής και επαγγελματικής δυσκολίας, οι Έλληνες ηχολήπτες, τεχνικοί και εταιρείες παραμένουν ενεργοί και δραστήριοι γύρω από θέματα νέων τεχνολογιών και εκμάθησης.

Οι προετοιμασίες του σεμιναρίου άρχισαν από την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου με προσομοιώσεις και δοκιμές μαζί με τον David Dohrmann της Adamson για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος. Τις απογευματινές ώρες ξεκίνησε στο χώρο παρουσίασης η εγκατάσταση των DSP καρτών στους τελικούς της Powersoft από τον Lawrence Iviani και στη συνέχεια το στήσιμο και οι τελικές ρυθμίσεις και ακροάσεις μέχρι αργά τη νύχτα.

Το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκέμβρη μας βρήκε με όλους με τη γλυκιά αγωνία για την άρτια ολοκλήρωση της εκπαίδευσης. Το πρώτο group άρχισε στις 11:10 με ένα μικρό καλωσόρισμα της DNA και αμέσως μετά ακολούθησανκολουθούν οι συνάδελφοι τεχνικοί από τα εργοστάσια κατασκευής των προιόντων. Ο χρόνος είχε μοιραστεί σε 90 λεπτά θεωρητική εκπαίδευση από την Adamson, που περιελάμβανε αρχές θεωρίας line array, μεθοδολογία στησίματος Adamson, παραδείγματα προσομοίωσης με το shooter και real time προσομοιώσεις με το νέο Blue Print, παρουσίαση και ηχητικά τεστ των ολοκαίνουργιων Coax 5 και Coax 6 ηχείων και μια γρήγορη αναφορά στο E15. 30' θεωρητική εκπαίδευση από την Powersoft σχετικά με τον τρόπο σχεδίασης των ενισχυτών, τον τρόπο διαχείρισης του ακουστικού σήματος και τα πλεονεκτήματα της χρήσης της σειράς Κ σε συνδυασμό με τη χρήση του Armonia για τον έλεγχο και την επεξεργασία του σήματος και σε 30' δοκιμές και πρακτική εκπαίδευση. Το σύστημα που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν 8 χ SpekTrix & 4 χ SpekTrix SUB ανά πλευρά με 4 χ Κ3 DSP & 4 x K8 DSP. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη NET Audio για την παραχώρηση του συστήματος και την πολύτιμη τεχνική υποστήριξη.

Συνολικά συμμετείχαν 83 άτομα τα οποία μοιράστηκαν σε  4 group μέχρι τις 20:00 όπου και ολοκληρώθηκε ο κύκλος.

Από τις πρώτες κιόλας συμμετοχές φάνηκε το υψηλό επίπεδο του σεμιναρίου ενώ τα πρώτα θετικά σχόλια δεν άργησαν να ακουστούν κατά την ώρα των ακροάσεων αλλά και στα ενδιάμεσα κενά στα "πηγαδάκια"  που δεν άργησαν να φανούν.

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν διπλώματα συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα από τα εργοστάσια.

Σας ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζετε και μας δίνετε δύναμη για το μέλλον να κάνουμε και άλλες τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

    Follow us