DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
16 μαρ 2015

Adamson S10 - Η μικρή δύναμη

S10 - το νέο compact line array από την Adamson

Η Adamson Systems Engineering παρουσιάζει το νέο S-Series στην Prolight + Sound από 15 έως 18 Απριλίου στην Φρανκφούρτη, της Γερμανίας. Το νέο σύστημα υπο-compact line array, αποτελείται από τις καμπίνες της σειράς S10, το νέο S119 υπογούφερ, το Blueprint AV ™ και το E-rack

Το S10 είναι ένα 2-δρόμων full range , υπο-compact line array, ιδανικό για αρένες μεσαίου μεγέθους, θέατρα, εκκλησίες και κλαμπ, καθώς και υπαίθρια φεστιβάλ. H κάθε καμπίνα φοράει δύο πρόσφατα σχεδιασμένα μεγάφωνα 10" ND10-LM Kevlar, οδηγών νεοδυμίου χαμηλής συχνότητας και ένα NH4TA2 1.5" έξοδος οδήγησης συμπίεσης υψηλής συχνότητας που τοποθετείται σε ένα κυματοδηγό διαμόρφωσης του ήχου σε θάλαμο που παράγει ένα ελαφρώς κυρτό μέτωπο κύματος με ονομαστική διασποράς 110 ° x 10 ° (Υ x V). Οι διαστάσεις της καμπίνας είναι - 265 x 737 x 526 (mm) - ζυγίζει 27/60 (kg).
Το S10 προσφέρει τεράστια ηχητική πίεση (max SPL 141.3 dB) για τόσο μικρά ηχεία.

Τα συνολικά ηχητικά χαρακτηριστικά του S10 είναι εκπληκτικά καθαρά λόγω της τεχνολογίας της Adamson Controlled Summation Technology ™ - μια μέθοδος σχεδιασμού που φέρνει τους οδηγούς LF όσο το δυνατόν πιο κοντά. Το τελικό αποτέλεσμα αυξάνει τις “χρήσιμες” συχνότητες ενώ μειώνεται η άθροιση στο σημείο του crossover, μειώνοντας τις παρεμβολές. Οι οδηγοί LF είναι επίσης σε εσοχή πίσω από την έξοδο του θαλάμου των HF, έτσι ώστε να μην περιορίζουν το μέγεθος και το σχήμα. Ένα μικρό ποσό της καθυστέρησης ευθυγραμμίζει τα χαμηλά με την ενέργεια των υψηλών συχνοτήτων, με δυναμικό έλεγχο επικάλυψης.

Το S119 υπογούφερ χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ, μεγάλης διαδρομής 19 "οδηγό ND19 Kevlar νεοδυμίου χρησιμοποιώντας προηγμένες Cone Architecture της Adamson, με 5" πηνίο φωνής για την διαχείριση της ενέργειας. Είναι τοποθετημένο σε μια εξαιρετικά αποδοτική εμπροσθοβαρούς σχεδιασμού καμπίνα, έτσι ώστε να αναπαράγει καθαρές μουσικές πληροφορίες, χαμηλής συχνότητας.

Οι καμπίνες και του S10 και του S119 είναι κατασκευασμένες από κόντρα πλακέ σημύδας, θαλάσσης, χάλυβας και αλουμίνιο αεροσκαφών και το χαρακτηριστικό SpeakonTM ΝΙ_8.
Η S-Series χρησιμοποιεί το νέο σύστημα κρέμασης της Adamson SlideLock ™ που επιτρέπει τις γωνίες να ρυθμιστούν πριν από την ανύψωση, η οποία στη συνέχεια μπαίνουν στη θέση τους όταν το βάρος έχει έρθει στη σωστή θέση. Η καμπίνα S10 είναι επίσης διαθέσιμη και ως S10i, χρησιμοποιώντας ένα επιμεταλλωμένο σύστημα ανάρτησης για μόνιμες εγκαταστάσεις. 

Τα αξεσουάρ S-Series περιλαμβάνουν το πλαίσιο στήριξης S10, S10 Επέκταση Beam, S10 Underhang, S10 Dolly, S10 4UP και Dolly μεταφοράς.

Η Adamson θα κάνει την πρεμιέρα της νέας οικογένειας προϊόντων στη φετινή Prolight + Sound στο Hall 8 - Stand 50. Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 15, Απριλίου, 2015 στις 5:30 μμ.
Σας περιμένουμε στην Φρανκφούρτη να σας παρουσιάσουμε μαζί με την Adamson το νέο S10.

    Follow us