DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
30 αυγ 2008

CK 930: True condenser κάψα με remote pre-amplifier

 Τo CK 930 βελτιστοποιήθηκe για την ακριβέστερη ζωντανή λήψη ήχου στις μικρότερες διαστάσεις. Η μεγάλη αναλογία σήματος προς θόρυβο και η επίπεδη απόκριση συχνότητάς, με μια μικρή ώθηση στα πρίμα, εξασφαλίζουν μια φυσική αναπαραγωγή σχεδόν κάθε οργάνου ή φωνής. Η σημαντική εκτός άξονα απόρριψη της καρδιοειδούς κάψας μειώνει τον κίνδυνο μικροφωνισμών, όταν χρησιμοποιείται σε συστήματα με ενισχυμένο ήχο, στο απόλυτο ελάχιστο.

Ο διακόπτης pad 15 DB και η υψηλή ευαισθησία του CK 930's το κάνουν το μια τέλεια λύση. Σαν παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εξαιρετικά αποτελέσματα σε studios ειδήσεων TV ή σε μικρούς χώρους ορχηστρών μουσικής δωματίου, είναι μερικές από τιςμοναδικές εφαρμογές του νέου μικροφώνου CK 930.

Το CK 930 προσφέρεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις:

Το CK 930 3/8''-set είναι σχεδιασμένο για επιτραπέζια τοποθέτηση ή κρεμαστό από ταβάνι και περιλαμβάνει το CK 930 κάψα μικροφώνου true condenser, τον C 900 απομακρισμένο προενισχυτή, ένα καλώδιο σύνδεσης (3 μ), και ένας σφιγκτήρας μικροφώνων.

Το CK 930 Τ-set είναι σχεδιασμένο για χρήση ως boundary ή σαν μικρόωνο στρογγυλής τραπέζης και περιλαμβάνει το CK 930 κάψα μικροφώνου true condenser, τον C 900 απομακρισμένο προενισχυτή, ένα καλώδιο σύνδεσης (3 μ), και την ειδικά σχεδιασμένη βάση μικροφώνου μινιατούρα ST 900.

Χαρακτηριστικά.
  • Kάψα truse condenser με απομακρυσμενο προενσχυτή.
  • Γραμμική απόκριση συχνότητας με ελαφρό τονισμό των υψηλών.
  • Μετατρέψιμη pre-attenuation (- 15 DB) και φίλτρο roll-off (6 DB σε 250 Hz).
  • Ισχυρή και ανθεκτική μετάλλική κατασκευή.
 Εφαρμογές:

 
Στούντιο ή ζωντανές ηχογραφήσεις και συναυλίες κλασσικής μουσικής,
Ομιλία,
Όργανα (ορχήστρες, βιολιά, ακουστικές κιθάρες)

    Follow us