DNA Systems

DIGITAL & ANALOG SYSTEMS

ΝέαΕγκαταστάσεις

return
23 σεπ 2008

H Novalight φωτίζει την μεγάλη συναυλία για τα δάση στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο

Η συναυλία έγινε με σκοπό να θυμηθούμε όλοι μας τις τρομερές φωτιές της προηγούμενης χρονιάς στη Πελλοπόνησο, που στοίχησαν την ζωή σε συμπολίτες μας και προξένησαν τεράστια καταστροφή του δασικού πλούτου της Πελλοπονήσου αλλά και την οικονιμική καταστροφή χιλιάδων νοικοκυριών και επαγγελματιών.

Μέσα από την συναυλία, βροντοφώναξαν 75.000 Έλληνες την διάθεσή τους να μην ξαναφήσουν να συμβεί κάτι τέτοιο στην χώρα μας αλλά και να δείξουν το πόσο σημαντική είναι η φύση για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, να ζούμε.

Η συναυλία οργανώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκαι, τον Μελωδία FM και το ίδρυμα Γουλανδρή. Δέκα πέντε κορυφαίοι καλλιτέχνες έδωσαν παρόν, χωρίς να απαιτήσουν χρήματα, με σκοπό να καταφέρουν να καταφέρουν να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα χρήματα για την λειτουργία ταμείου για την προστασία των δασών.

Την τενική κάλυψη αυτής της υπερπαραγωγής ανέλαβε η εταιρεία Ypsilon live, σε συνεργασία με την Audio Sound του κου. Βουδαντά και την εταιρεία του κου. Παπαδήμα. Την σχεδιάση του φωτισμού ανέλαβε ο γνωστός ʼγγλος (Έλληνας πια) Phil Hills, ο οποίος στήριχθηκε πολύ στα High Ground της Novalight. Δέκα (10) High Ground τοποθετήθηκαν πολύ έξυπνα στο πίσω μέρος της σκηνής, τα οποία με τον εξαιρετικό προγραμματισμό τους, προσέφεραν ένα θέαμα πραγματικά εντυπωσιακό, που έδενε ιδιαίτερα με τα υπόλοιπα φώτα της σκηνής αλλά και του Σταδίου, ενώ η δύναμή τους ήταν αυτή ακριβώς που χρειαζόταν μια τέτοια μεγάλη συναυλία και σε ένα τόσο μεγάλο χώρο όπως το Καλλιμάρμαρο.

Οι χαρακτηριστικές φωτογραφίες με τις δυνατές δέσμες των Novalight να διαγράφονται πάνω από το κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας από την σκηνή που είχε στηθεί στο Καλλιμάρμαρο προς τον Αττικό ουρανό ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας το μύνημα της ενωμένης δύναμης 75.000 ανθρώπων για ένα κόσμο με περισσότερο πράσινο, με σεβασμό στα δάση και την φύση γενικότερα.




    Follow us